P3DWijzer in geldzaken
3 t/m 5 november 2020
Hoofdnavigatie

Finalisten en genomineerden PensioenWegwijzer 2019

Wijzer in geldzaken reikt jaarlijks de PensioenWegwijzer uit aan een organisatie die consumenten helpt bij het inzicht krijgen in hun pensioensituatie. Voor de editie van 2019 ontvingen we 13 inzendingen.
U kunt u voor de editie van 2020 aanmelden tot 21 september.

De finalisten

Op donderdag 7 november streden de volgende 5 finalisten tegen elkaar om kans te maken op de PensioenWegwijzer-award. Lees hier de initiatieven: 

Een vakjury van (gedrags-)wetenschappers en specialisten beoordeelde de inzendingen op basis van vorm en bewezen effectiviteit op keuzegedrag. Uitendelijk ging de PensioenWegwijzer 2019 naar BeFrank.

De genomineerden

Naast de 5 finalisten besteden we ook graag aandacht aan de ideeën van de 8 inzenders die niet zijn doorgedrongen tot de eindstrijd. Want elk idee dat bijdraagt aan het inzichtelijk maken van pensioen is een winnaar.

Wat is de PensioenWegwijzer?

De PensioenWegwijzer is een prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken inzicht te krijgen in hun pensioen en, waar nodig actie, te ondernemen. De wijze waarop de organisaties dit doen zet mensen aan tot beter nadenken over hun financiële middelen in de toekomst.  

BeFrank wint PensioenWegwijzer 2019
BeFrank wint PensioenWegwijzer 2019
2:15

De PensioenWegwijzer is dé prijs voor de financiële sector om het maken van keuzes op het gebied van pensioen te vergemakkelijken.

Bekijk video