U bent hier:Home>Disclaimer & privacy

Disclaimer & Privacy

Disclaimer

We doen ons best om de website van Wijzer in geldzaken zo goed mogelijk te maken. We proberen de teksten ook zo begrijpelijk mogelijk op te schrijven. Vaak hebben we juridische teksten makkelijker gemaakt.

Toch is het mogelijk dat de informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Wijzer in geldzaken sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke dan ook voortvloeiende uit het gebruik van deze website.

Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk informeren en helpen, maar het opvolgen van adviezen en de aanschaf van beschreven producten of diensten geschiedt uiteraard op eigen risico.

Privacy

De website Wijzer in geldzaken maakt gebruik van Google Analytics om het website-gebruik te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren.  De informatie die Wijzer in geldzaken via Google Analytics verzamelt is  geanonimiseerd. 

Persoonsgegevens die (al dan niet) via deze site worden verzameld, gebruikt Wijzer in geldzaken alleen voor het doel waarmee je ze hebt achtergelaten. Voor de volledige privacy statement in verband met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwijzen we je naar deze bijlage

Je kunt deze website anoniem raadplegen. Wijzer in geldzaken verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site.

Als je via het contactformulier van deze website een bericht achter laat, vragen wij naar je naam en e-mailadres voor de beantwoording van de vraag. Meld je jezelf aan voor onze nieuwsbrief, dan worden jouw gegevens uitsluitend gebruikt voor de verzending. Wanneer je je afmeldt voor deze service, worden jouw gegevens van onze verzendlijst verwijderd.

Kom je onjuistheden tegen, dan stellen wij het op prijs als je deze aan ons doorgeeft. Dit kan via het contactformulier of via ons e-mailadres info@wijzeringeldzaken.nl

U bent hier:Home>Disclaimer & privacy