Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2019>asr-ik-denk-vooruit.rtd

a.s.r.: Ikdenkvooruit.nl

'Eervolle juryvermelding' PensioenWegwijzer 2019
Uit tal van onderzoeken blijkt dat vrouwen minder vaak dan mannen financieel zelfredzaam zijn. Ikdenkvooruit.nl, een initiatief van a.s.r., wil dat veranderen. Ikdenkvooruit.nl is een inspiratieplatform specifiek gericht op vrouwen die financieel vooruit willen. Op het contentplatform kunnen vrouwen terecht voor interviews met ervaringsdeskundigen, tips van financiële experts en andere herkenbare verhalen. Het platform wil vrouwen bewust maken van hun financiële situatie én de mogelijkheden om die positief te beïnvloeden.  

Voor het platform maakt a.s.r. gebruik van relevante en persoonlijke content. Daarbij richten ze zich op de financiële gevolgen van belangrijke live events: voor jezelf beginnen, een huis kopen, een echtscheiding of het overlijden van een partner. Alle content wordt gemaakt - en gedistribueerd - op basis van data-analyse. Hierdoor weet a.s.r. de doelgroep te vinden, te boeien en te binden.

Het platform richt zich in eerste instantie op bewustwording en inzicht in je financiën. Vervolgens verwijst het platform door naar Mijnpensioenoverzicht.nl of het online pensioenportaal van de pensioenuitvoerder. Ikdenkvooruit.nl boekt goede resultaten. Het inloggedrag op het pensioenportaal van a.s.r. is sterk gestegen, de nieuwsbrieven worden goed gelezen en ook wordt op Ikdenkvooruit.nl doorgeklikt naar meer artikelen.

Naar de website Ikdenkvooruit.nl.

Voor alle 13 PensioenWegwijzer inzendingen, klik hier.

Op zoek naar de contactpersoon van dit initiatief voor meer details, samenwerking of iets anders? Mail het ons: Marieke van Daal.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2019>asr-ik-denk-vooruit.rtd