Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2019>finalisten-2019.rtd

Finalisten en genomineerden PensioenWegwijzer 2019

Wijzer in geldzaken reikt jaarlijks de PensioenWegwijzer uit aan een organisatie die consumenten helpt bij het inzicht krijgen in hun pensioensituatie. Voor de editie van 2019 ontvingen we 13 inzendingen.

De finalisten

Op donderdag 7 november streden de volgende 5 finalisten tegen elkaar om kans te maken op de PensioenWegwijzer-award. Lees hier de initiatieven: 

Een vakjury van (gedrags-)wetenschappers en specialisten beoordeelde de inzendingen op basis van vorm en bewezen effectiviteit op keuzegedrag. 

Winnaar PensioenWegwijzer 2019:

De winnaar in 2019 was de inzending van BeFrank. Lees hoe zij er op terugkijken in het interview via LinkedIn.

De prijs

De 'PensioenWegwijzer 2019' werd uit handen van Martin Flier, directeur Arbeidsverhouding bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid uitgereikt. 

Verdere inspiratie

Naast de 5 finalisten besteden we ook graag aandacht aan de ideeën van de 8 inzenders die niet zijn doorgedrongen tot de eindstrijd. Want elk idee dat bijdraagt aan het inzichtelijk maken van pensioen is een winnaar.

Wat is de PensioenWegwijzer?

De PensioenWegwijzer is een prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken inzicht te krijgen in hun pensioen en, waar nodig actie, te ondernemen. De wijze waarop de organisaties dit doen zet mensen aan tot beter nadenken over hun financiële middelen in de toekomst.  

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2019>finalisten-2019.rtd