Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2019>be-frank-activatiemethode.rtd

BeFrank: Activatiemethode

Winnaar PensioenWegwijzer 2019
BeFrank gelooft als online pensioenuitvoerder in de combinatie van online én offline middelen om deelnemers te activeren. Hoe werkt dat?

  • Nieuwe deelnemers ontvangen bij de start van de regeling een persoonlijke welkomstvideo. Hierin wordt uitgelegd welke keuzes een deelnemer heeft.
  • Op de persoonlijke pensioenpagina moedigt BeFrank nieuwe deelnemers aan keuzes te maken en door te geven. Dit kan ook heel makkelijk via de app.
  • BeFrank gelooft in persoonlijk contact met deelnemers. Met een 'pensioendrempel' helpt BeFrank deelnemers letterlijk over de drempel heen te stappen. Ook zetten ze een smoothiebar in om zoveel mogelijk deelnemers in te laten loggen op hun persoonlijke pensioenpagina en was er dit jaar een 'ijsjesactie' met hetzelfde doel.
  • Werkgevers worden uitgedaagd om samen met BeFrank werknemers in actie te krijgen, bijvoorbeeld door een target inlogpercentage af te spreken.

De BeFrank Activatiemethode is effectief: in 2019 activeerde ruim 70% van de nieuwe deelnemers de persoonlijke pensioenpagina.

Hier lees je meer over BeFrank.

Voor alle 13 PensioenWegwijzer inzendingen, klik hier.

Op zoek naar de contactpersoon van dit initiatef voor meer details, samenwerking of iets anders? Mail het ons: Marieke van Daal.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2019>be-frank-activatiemethode.rtd