Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer

Wat is de PensioenWegwijzer?

De PensioenWegwijzer is de prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken om inzicht te krijgen in hun pensioen en om actie te ondernemen als dat nodig is. Organisaties konden hun initiatief dat mensen stimuleert om beter na te denken over hun financiële toekomst inzenden. 

De onafhankelijke jury van de PensioenWegwijzer 2023 heeft alle inzendingen beoordeeld en de finalisten geselecteerd. Deze vijf finalisten streden om de eer met live pitches tijdens het symposium BlikOpener.

Winnaars PensioenWegwijzer 2023 

De PensioenWegwijzer 2023 is uitgereikt aan TKP Pensioen en Pensioenfonds UWV voor hun campagne ‘Heeft jouw partner straks genoeg?’. De jury noemde de aanpak verrassend omdat het tegen de trend in niet alleen over het individu gaat, maar juist ook over de partner. Daarnaast werd de campagne geroemd vanwege de goede onderbouwing van de effectiviteit en de brede toepasbaarheid in de pensioensector.

De PensioenWegwijzer Publieksprijs is met een ruime meerderheid gegaan naar FIT (Financiële Inzicht Tool) van Pensioenfonds PGB en Yellowtail Conclusion. Met FIT krijgen pensioendeelnemers een compleet financieel overzicht met persoonlijke en relevante context. 

Lees meer in het volledige persbericht.

Gerjon Dol (TKP) neemt de 'PensioenWegwijzer 2023' in ontvangst uit handen van Lisa Brüggen - Foto Wijzer in geldzaken | Rob ter Bekke

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer