P3DP3DP3DP3DP3DP3D
3 t/m 5 november 2020
Hoofdnavigatie

Wat is de PensioenWegwijzer?

De PensioenWegwijzer is een prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken inzicht te krijgen in hun pensioen en, waar nodig actie, te ondernemen. De wijze waarop de organisaties dit doen zet mensen aan tot beter nadenken over hun financiële middelen in de toekomst.  

Maak kans op de PensioenWegwijzer 2019

De PensioenWegwijzer is een eervolle prijs die de winnaar in het zonnetje zet. Tijdens de Pensioen3daagse reikt een prominent de PensioenWegwijzer officieel uit. Jouw organisatie en goede werkwijze worden vermeld in een persbericht dat na de uitreiking wordt verspreid naar de media. De winnaar wordt vastgelegd op film en foto, geïnterviewd en vermeld op de website van Wijzer in geldzaken. De prijs zal de nodige ‘free publicity’ opleveren. 

Meedoen?

Aanmelden is niet meer mogelijk. Op 7 november 2019 maakten we de winnaar van de PensioenWegwijzer 2019 bekend. Heb je iets bedacht waardoor mensen gemakkelijk inzicht krijgen in hun pensioensituatie? Meld je dan aan voor deelname aan de PensioenWegwijzer 2020. In nieuwsbrieven en via de media laten weten wanneer de inschrijving voor deelname is geopend. 

Corona en je geldzaken
De coronacrisis en je geldzaken

Misschien maak je je zorgen over je geldzaken. Kom je deze periode financieel goed door? We helpen je met onze tips graag op weg om meer inzicht te krijgen.

Dit kun jij doen voor jouw pensioen
Wat is je geboortedatum?