Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
1 t/m 3 november 2022
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer

Wat is de PensioenWegwijzer?

De PensioenWegwijzer is een prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken inzicht te krijgen in hun pensioen en, waar nodig actie, te ondernemen. De wijze waarop de organisaties dit doen, zet mensen aan tot beter nadenken over hun financiële middelen in de toekomst. Lees hier meer details over de jaarlijkse prijs en jurering. Een inzending aanmelden voor 2022 kan tot 20 september: klik hier. Op woensdag 2 november 2022 worden de winnaars gekozen tijdens het PensioenWegwijzer event.

Terugblik 2021: de winnaars

Donderdag 4 november is in de Grote Kerk in Den Haag voor de zevende keer de PensioenWegwijzer uitgereikt aan een organisatie uit de financiële sector met het meest innovatieve praktijkvoorbeeld om pensioenkeuzes makkelijker te maken. Door onze deskundige jury werden de juryprijs én de publieksprijs namens platform Wijzer in geldzaken digitaal uitgereikt.

Lees hier het persbericht over de twee winnaars. Benieuwd naar de andere inzendingen? Kijk dan op de overzichtspagina of bekijk de finale van de PensioenWegwijzer 2021 terug: