P3DWijzer in geldzaken
2 t/m 4 november 2021
Hoofdnavigatie
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer

Wat is de PensioenWegwijzer?

De PensioenWegwijzer is een prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken inzicht te krijgen in hun pensioen en, waar nodig actie, te ondernemen. De wijze waarop de organisaties dit doen, zet mensen aan tot beter nadenken over hun financiële middelen in de toekomst.
Meld je hier aan voor 2021. Lees hier meer details over de prijs en jurering.  

Terugblik 2020: de winnaars

Donderdag 5 november is in Den Haag voor de zesde keer de PensioenWegwijzer uitgereikt aan een organisatie uit de financiële sector met het meest innovatieve praktijkvoorbeeld om pensioenkeuzes makkelijker te maken. Met medewerking van minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Wouter Koolmees, werden de juryprijs én de publieksprijs namens platform Wijzer in geldzaken digitaal uitgereikt.
Lees hier het persbericht over de twee winnaars. Benieuwd naar de andere inzendingen? Kijk dan op de overzichtspagina. Bekijk ook de terugblik op de bijeenkomst:

Interactieve online sessies pensioencommunicatie op 26-11-2020.

De inspiratiebijeenkomst op 5 november was de eerste van twee online bijeenkomsten in het kader van pensioencommunicatie. Op 26 november organiseren de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars, Netspar en Wijzer in geldzaken daarom een serie interactieve workshops over effectieve (pensioen)communicatie. Deze bestonden uit twee rondes van vijf parallelsessies, waarin wetenschap én praktijk centraal stonden. Bekijk de presentaties hier of kijk 1 sessie hier terug.

Pensioenchecker wint PensioenWegwijzer 2020
Pensioenchecker wint PensioenWegwijzer 2020

Beleggingsbalans van Achmea Pensioenservices wint publieksprijs