Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer

Wat is de PensioenWegwijzer?

De PensioenWegwijzer is een prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken inzicht te krijgen in hun pensioen en, waar nodig actie, te ondernemen. De wijze waarop de organisaties dit doen, zet mensen aan tot beter nadenken over hun financiële middelen in de toekomst. Lees hier meer details over de jaarlijkse prijs en jurering.

Winnaars PensioenWegwijzer 2022

Voor de achtste keer is woensdag 2 november de PensioenWegwijzer uitgereikt aan een organisatie uit de financiële sector met het meest innovatieve praktijkvoorbeeld om pensioenkeuzes makkelijker te maken. De Juryprijs werd uitgereikt aan Nationale Nederlanden voor hun initiatief; Human Capital Planner en Pensioen Pulse. De jury noemde de aanpak 'vernieuwend en breed toepasbaar' en roemde het initiatief vanwege 'het centraal zetten en empoweren van de werkgever'. 

De uitreiking vond plaats tijdens een inspiratiebijeenkomst voor vernieuwende pensioencommunicatie met als thema: actief, actiever, geactiveerd. Dit jaar werd voor de derde keer de PensioenWegwijzer Publieksprijs uitgereikt. Met een ruime meerderheid van de stemmen is de PensioenWegwijzer Publieksprijs gegaan naar 'Pensioendoelen stellen, kennen en halen' van Mijn Sofie

Lees meer in het persbericht over de winnaars en genomineerden van de PensioenWegwijzer 2022.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer