P3DWijzer in geldzaken
2 t/m 4 november 2021
Hoofdnavigatie

Wat is de PensioenWegwijzer?

De PensioenWegwijzer is een prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken inzicht te krijgen in hun pensioen en, waar nodig actie, te ondernemen. De wijze waarop de organisaties dit doen, zet mensen aan tot beter nadenken over hun financiële middelen in de toekomst.
Meld je hier aan voor 2021. Lees hier meer details over de prijs en jurering.  

Terugblik 2020: de winnaars

Donderdag 5 november is in Den Haag voor de zesde keer de PensioenWegwijzer uitgereikt aan een organisatie uit de financiële sector met het meest innovatieve praktijkvoorbeeld om pensioenkeuzes makkelijker te maken. Met medewerking van minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Wouter Koolmees, werden de juryprijs én de publieksprijs namens platform Wijzer in geldzaken digitaal uitgereikt.
Lees hier het persbericht over de twee winnaars. Benieuwd naar de andere inzendingen? Kijk dan op de overzichtspagina. Bekijk ook de terugblik op de bijeenkomst:


Interactieve online sessies pensioencommunicatie op 26 november.

De inspiratiebijeenkomst op 5 november is de eerste van twee online bijeenkomsten in het kader van pensioencommunicatie. Op donderdag 26 november van 15.00 uur tot 16.00 uur organiseren de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars, Netspar en Wijzer in geldzaken daarom een serie interactieve workshops over effectieve (pensioen)communicatie. We bieden deze middag twee rondes van vijf parallelsessies, waarin wetenschap én praktijk centraal staan. Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.

Pensioenchecker wint PensioenWegwijzer 2020
Pensioenchecker wint PensioenWegwijzer 2020

Beleggingsbalans van Achmea Pensioenservices wint publieksprijs