Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>aanmelden

Aanmelden

In de Pensioen3daagse brengen we samen met werkgevers, pensioenaanbieders, pensioenfondsen, pensioenadviseurs en banken het onderwerp pensioen onder aandacht van heel Nederland. Lees hier de meest gestelde vragen.

Na aanmelding ben je deelnemer van de Pensioen3daagse en plaatsen we jouw organisatie op onze website bij de deelnemers van het nieuwe jaar. Ook vermelden we de aangegeven activiteiten op het activiteitenoverzicht. Mocht je vermelding op de website niet wensen, meld dit dan bij de opmerkingen in het aanmeldformulier.

Organisatie

Contactpersoon organisatie

Logo van je organisatie

Door het toevoegen van het logo wordt je organisatie (na goedkeuring) ook vermeld op de deelnemerspagina.

Activiteit

Welke activiteit organiseren jullie?

Controleer je gegevens

Je hebt de volgende gegevens ingevuld voor de deelname aan de Pensioen3daagse. Controleer s.v.p. of alle gegevens correct zijn voordat je de aanvraag verstuurd.

Organisatie

Contactpersoon organisatie

Logo van je organisatie

Activiteit

Het aanmelden is succesvol voltooid

Voor je activiteit(en) kan je gratis promotiemiddelen bestellen. Zoals bijvoorbeeld de Pensioen3daagse-envelop, flyers, posters en kaartspel.

Bestel gratis promotiemateriaal

Heb je nog activiteit ingevuld, informeer ons dan op een later moment via onderstaande button. Met deze informatie kunnen we jullie organisatie nog beter onder de aandacht brengen tijdens de Pensioen3daagse.

Informatie over activiteit toevoegen

Veel plezier met pensioencommunicatie!

Het team van de Pensioen3daagse

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>aanmelden