Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
12 t/m 14 november 2024
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Werkgevers>pensioen3daagse-envelop

Pensioen3daagse-envelop

Om werkgevers te helpen pensioen onder de aandacht te brengen, hebben we de Pensioen3daagse-envelop samengesteld. Handig tijdens het thuiswerken! De enveloppen zijn voor de werkgever kostenloos te bestellen. De verzending naar de werkgever regelen wij, de verzending naar de medewerkers regelt de werkgever. 

Benieuwd wat je in de envelop terugvindt?

In deze envelop vindt jouw medewerker op een laagdrempelige manier praktische tips en informatie over het onderwerp pensioen. Op het promotiemateriaal is geen datum van de Pensioen3daagse gedrukt, hierdoor is het materiaal ook op een later moment te gebruiken. 

  • Flyer A5 met 3-stappenplan voor pensioencheck.
  • Pepermuntjes om tijdens het checken van je pensioen op te eten.
  • Begeleidende brief vanuit de Pensioen3daagse (ook te vervangen). 

klik op de afbeeldingen om ze groter te bekijken

 

Persoonlijke boodschap

Je kunt als werkgever de envelop versturen met begeleidende brief vanuit de Pensioen3daagse, maar hoe leuk is het om zelf een persoonlijke boodschap toe te voegen. De enveloppen worden geopend in een doos afgeleverd zodat je de keus hebt om de brief van Pensioen3daagse (bekijk voorbeeld) te wisselen voor een persoonlijke brief. Heb je geen tijd om een brief te schrijven of kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan onze voorbeeldbrief. 

Verzending

De kosten voor de verzending zijn afhankelijk van het gewicht. De envelop met inhoud (flyer, onderzetter, Post-Its en pepermuntjes) weegt ongeveer 100 gram. Houd hier rekening mee bij de bestelling en verzending van de Pensioen3daagse-enveloppen.

Bestellen

Bestel hier de Pensioen3daagse-enveloppen en de overige promotiemiddelen. 

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Werkgevers>pensioen3daagse-envelop