P3DWijzer in geldzaken
2 t/m 4 november 2021
Hoofdnavigatie
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Pensioen3daagse 2021

Pensioen3daagse 2021

Op 2, 3 en 4 november vindt de 11e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs nemen deel. Bekijk ook de compilatie van de Pensioen3daagse 2020.

Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor jouw pensioen. Maar je pensioen is het hele jaar door actueel. Ga ermee aan de slag. Dit kan op allerlei manieren. Lees hieronder hoe.

Check vandaag nog of je het later goed geregeld hebt

Heb jij later goed geregeld? Check nu in 2 minuten of jij goed op weg bent naar jouw pensioen. Ga naar pensioen3daagse.nl/jouwpensioen en check jouw kleurscore en AOW-leeftijd. Je krijgt ook handige tips om je verder in je pensioen te verdiepen, zoals een verwijzing naar mijnpensioenoverzicht.nl. 

Verandert er iets in je leven? Check dan ook jouw pensioen

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen/trouwen, krijgt een kind, gaat uit elkaar of je krijgt onverhoopt met een overlijden in je gezin te maken. Deze levensgebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben op jouw pensioen. Pensioen is dus je hele leven door actueel. Lees meer hierover op pensioen3daagse.nl/levensgebeurtenisen

Vraag hulp als je er zelf niet uitkomt

Je bezig houden met pensioen is niet het makkelijkste om te doen. Je hoeft er niet alleen voor te staan. Vraag hulp! Bekijk onze vijf tips.

Ben jij goed op weg naar jouw pensioen?

Bekijk de compilatie Pensioen3daagse 2020
3:10