Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Pensioen3daagse

Pensioen3daagse 2023

Op 7, 8 en 9 november vindt de 13e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs namen deel. 

Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor jouw pensioen. Maar je pensioen is het hele jaar door actueel. Ga ermee aan de slag. Dit kan op allerlei manieren. Lees hieronder hoe.

De Pensioen3daagse is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Het platform vindt het belangrijk dat financiële veerkracht en welzijn op de oude dag voor iedereen bereikbaar is. Daarom willen we het thema pensioen voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk maken. Samen met werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs organiseren we voor dit doel een jaarlijks  terugkerende campagne.

Check vandaag nog of je het later goed geregeld hebt

Heb jij later goed geregeld? Check nu in 2 minuten of jij goed op weg bent naar jouw pensioen. Ga naar pensioen3daagse.nl/latergoedgeregeld en ontvang tips over jouw pensioensituatie en check gemakkelijk jouw pensioenbedrag. Je krijgt ook handige tips om je verder in je pensioen te verdiepen, zoals een verwijzing naar mijnpensioenoverzicht.nl. 

Verandert er iets in je leven? Check dan ook jouw pensioen

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen/trouwen, krijgt een kind, gaat uit elkaar of je krijgt onverhoopt met een overlijden in je gezin te maken. Deze levensgebeurtenissen kunnen direct gevolgen hebben op jouw pensioen. Pensioen is dus je hele leven door actueel. Lees meer hierover op pensioen3daagse.nl/levensgebeurtenissen

Vraag hulp als je er zelf niet uitkomt

Je bezig houden met pensioen is niet het makkelijkste om te doen. Je hoeft er niet alleen voor te staan. Vraag hulp! Bekijk onze vijf tips.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Pensioen3daagse