Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
12 t/m 14 november 2024
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Pensioen3daagse

Pensioen3daagse 2024

Op 12, 13 en 14 november vindt de 14e editie plaats van de landelijke Pensioen3daagse. Dit is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Veel werkgevers, pensioenaanbieders en pensioenadviseurs doen mee en organiseren activiteiten om werknemers overzicht en inzicht te geven in hun pensioen. 

Terugkijken: Pensioen3daagse 2023

Tijdens de Pensioen3daagse vragen we extra aandacht voor jouw pensioen. Maar je pensioen is het hele jaar door actueel. Veranderingen in je privé- of werksituatie hebben vaak ook invloed op je pensioen. Ga ermee aan de slag. Dit kan op allerlei manieren. Lees hieronder hoe.

Wat kun jij nu doen voor je pensioen?

Kijk vandaag nog wat jij kunt doen voor jouw pensioen. Vul de Check het nu - tool in en ontvang binnen een paar minuten tips die van belang zijn voor jouw persoonlijke situatie. Je krijgt handige tips om je verder in je pensioen te verdiepen. Direct weten wat jou pensioenbedrag is? Kijk dan op Mijnpensioenoverzicht.nl of download de Pensioenchecker app

Verandert jouw situatie? Check dan ook jouw pensioen

Pensioen lijkt voor veel mensen ver weg. Toch is pensioen dichterbij dan je denkt. Stel je krijgt een nieuwe baan, gaat samenwonen of trouwen, koopt een woning of je krijgt onverhoopt met een overlijden in je gezin te maken. Deze veranderingen hebben vaak ook invloed op je pensioen. We hebben alle levensgebeurtenissen voor je op een rijtje gezet. Per onderwerp kun je in een oogopslag nalezen waar je aan moet denken en wat je zelf nu al kunt doen.

Vraag hulp als je er zelf niet uitkomt

Heb je vragen over je pensioen? Of kom je er zelf niet helemaal uit? Je bent niet de enige. We helpen je graag verder op weg! Check onze tips om hulp te vragen! 

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Pensioen3daagse