P3DWijzer in geldzaken
2 t/m 4 november 2021
Hoofdnavigatie

Promotiemateriaal bestellen

Bestel hier gratis promotiemateriaal voor de Pensioen3daagse. De posters, flyers en placemats bevatten ons nieuwe campagnebeeld. Vul per product het gewenste aantal in en klik op de button ‘volgende’. Bekijk ook ideeën voor activiteiten tijdens de Pensioen3daagse, digitaal of op de werkplek te organiseren.

 • Posters

  Bestel de poster (A2) om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse en jouw activiteiten.

 • Flyers

  Bestel de flyer om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse, jouw activiteiten en medewerkers inzicht te geven in hun pensioen. Vol met handige tips om je eens in je pensioen te verdiepen. Benieuwd? Bekijk de voorkant en achterkant van de flyer. 

 • Placemats

  Bestel de placemat (A3) om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse en jouw activiteiten. Handig bij de lunch, borrel of ontbijt, met handige tips om je eens in je pensioen te verdiepen.  

 • Lifesizer

  Bestel de lifesizer (195 cm hoog en 68 cm breed) en zet hem neer bij jouw evenement om extra aandacht te vragen.

  Bestel één of twee lifesizers, meer is helaas niet mogelijk. 

 • Kaartspel

  Bestel het 'Snel pensioenspel', voor jezelf of je medewerkers/collega’s.

  Het geeft binnen 5 minuten een overzicht van jouw pensioen. Uitgespeeld? Geef het dan door! Benieuwd? Bekijk ook de animatie van het spel.

 • Pepermuntjes

  Trakteer op Pensioen3daagse pepermuntjes en breng op die wijze de Pensioen3daagse onder de aandacht bij medewerkers.

Voer hier je e-mail adres in

Als je e-mailadres al bij ons bekend is, krijg je meteen een mail met een link om verder te gaan. Is je e-mailadres nog niet bekend, dan moet je je aanmelden voor je de bestelling kan voltooien. Let op! Je moet je als organisatie ieder jaar opnieuw aanmelden!