Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Aanmelden

Promotiemateriaal bestellen

Bestel hier gratis promotiemateriaal voor de Pensioen3daagse.Onderstaande materialen kun je voor jouw activiteiten voor de Pensioen3daagse 2022 bestellen. Op=Op.Vul per product het gewenste aantal in en klik op ‘volgende’. Bekijk ook ideeën voor activiteiten tijdens de Pensioen3daagse, digitaal of op de werkplek te organiseren.

 • Pensioen3daagse-envelop

  Bestel de Pensioen3daagse-envelop voor jouw medewerkers, vol pensioeninformatie en leuke thuiswerkhulpjes!  Deze stuur je zelf naar jouw medewerkers om extra aandacht te vragen voor pensioen. Klik hier voor meer informatie. 

 • Flyers

  Bestel de flyer om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse, jouw activiteiten en medewerkers inzicht te geven in hun pensioen. Vol met handige tips om je eens in je pensioen te verdiepen. Benieuwd? Bekijk de voorkant en achterkant van de flyer. 

 • Pepermuntjes

  Trakteer op Pensioen3daagse pepermuntjes en breng op die wijze de Pensioen3daagse onder de aandacht bij medewerkers.

 • Posters

  Bestel de poster (A2) om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse en jouw activiteiten.

 • Lifesizer

  Bestel de lifesizer (195 cm hoog en 68 cm breed) en zet hem neer bij jouw evenement om extra aandacht te vragen.

  Bestel één of twee lifesizers, meer is helaas niet mogelijk. 

 • Placemats

  Bestel de placemat (A3) om aandacht te vragen voor de Pensioen3daagse en jouw activiteiten. Handig bij de lunch, borrel of ontbijt, met handige tips om je eens in je pensioen te verdiepen.  

 • Kaartspel

  Bestel het 'Snel pensioenspel', voor jezelf of je medewerkers/collega’s.

  Het geeft binnen 5 minuten een overzicht van jouw pensioen. Uitgespeeld? Geef het dan door! Benieuwd? Bekijk ook de animatie van het spel.

Voer hier je e-mail adres in

Als je e-mailadres al bij ons bekend is, krijg je meteen een mail met een link om verder te gaan. Is je e-mailadres nog niet bekend, dan moet je je aanmelden voor je de bestelling kan voltooien. Let op! Je moet je als organisatie ieder jaar opnieuw aanmelden!

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Aanmelden