Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
1 t/m 3 november 2022
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>Aanmelden Pensioen3daagse 2021 van start
11 augustus 2021

Aanmelden Pensioen3daagse 2021 van start

Dit jaar vindt de Pensioen3daagse plaats van 2 t/m 4 november. De Pensioen3daagse is hét moment om gezamenlijk het onderwerp pensioen onder de aandacht te brengen. Samen met werkgevers, pensioenaanbieders, pensioenfondsen, pensioenadviseurs en banken proberen we Nederlanders in actie te laten komen voor hun pensioen. 

Rol van werkgevers

Naast pensioenaanbieders hebben werkgevers ook een belangrijke rol in het vergroten van het pensioenbewustzijn. Onderzoek toont aan dat de werknemer voor communicatie over zijn pensioenregeling zich steeds vaker tot zijn werkgever wendt. Daarom werven we ook in 2021 weer zoveel mogelijk werkgevers om iets te organiseren voor hun medewerkers. Dit doen zij vaak in samenwerking met de pensioenuitvoerder of intermediair. Werkgevers kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier. 

Deelnemende partijen Pensioen3daagse

Deelnemende partijen aan de Pensioen3daagse 2021 zijn onder andere: de AFM, het Verbond van Verzekeraars, Adfiz, de Pensioenfederatie, de NVB, Nibud, De Nederlandsche Bank, Mijnpensioenoverzicht.nl, pensioenfondsen en -verzekeraars, diverse banken, onderwijsinstellingen, pensioenadviseurs en vele werkgevers.

PensioenWegwijzer 2021

De PensioenWegwijzer is een prijs voor initiatieven die het mensen gemakkelijk maken inzicht te krijgen in hun pensioen en, waar nodig actie, te ondernemen. De wijze waarop de organisaties dit doen, zet mensen aan tot beter nadenken over hun financiële middelen in de toekomst. In 2020 won Achmea de prijs met hun Pensioenchecker-app. Lees in het interview over hun ervaring. Wil jij meedoen met de PensioenWegwijzer wedstrijd in 2021? Meld je aan. Lees hier meer details over de prijs en jurering.  

Meer weten? Blijf op de hoogte van de Pensioen3daagse en meld je aan voor de nieuwsbrief.