U bent hier:Home>Financieel kwetsbaar>Tien bouwstenen

Tien bouwstenen om financieel kwetsbaren te bereiken en te helpen

Denk als professional ook aan financieel kwetsbare groepen, bijvoorbeeld in je communicatie, informatievoorziening en dienstverlening. Wij bieden je tien bouwstenen aan als kader voor een gezamenlijke aanpak om financieel kwetsbare groepen te bereiken en te helpen. Ze zijn samengevoegd in een handzame waaier waarin je praktische tips, inspiratie en verwijzingen naar hulpmiddelen vindt om voor financieel kwetsbare groepen in beweging te komen. 

Voor wie is de waaier bedoeld?

Deze waaier is in de eerste plaats bedoeld als hulpmiddel voor professionals die ook financieel kwetsbare groepen willen bereiken en helpen. De waaier kan bijvoorbeeld gebruikt worden bij je werk als beleidsmedewerker, communicatieprofessional, frontofficemedewerker, hr-manager, webontwikkelaar of debiteurenbeheerder.

Gezamenlijke aanpak

We staan voor de belangrijke opgave om met elkaar nog meer in beweging te komen voor financieel kwetsbaren. Gelukkig kent Nederland al veel mooie initiatieven en samenwerkingsverbanden die op hen gericht zijn. In de waaier noemen we er een aantal. Je hoeft het wiel dus niet opnieuw uit te vinden. We hopen van harte dat je met de waaier aan de slag gaat om financieel kwetsbare groepen te bereiken en te helpen! En stuur vooral de link van deze pagina door naar geïnteresseerden.

U bent hier:Home>Financieel kwetsbaar>Tien bouwstenen