U bent hier:Home>Over ons>Onderwijs

Onderwijs

Op onze onderwijswebsite geldlessen.nl vind je een database met allerhande lesmateriaal over leren omgaan met geld. Er zijn materialen voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, praktijkonderwijs en mbo van diverse aanbieders.

Uiteraard is ook ons eigen lespakket voor primair onderwijs op geldlessen.nl te vinden. Met de themalessen van Wijzer in geldzaken oefenen leerlingen van groep 1 t/m 8 in een doorlopende leerlijn de belangrijkste financiële vaardigheden. Immers, jong geleerd is oud gedaan.

Voor middelbare scholen ontwikkelde Wijzer in geldzaken een serie lessen in de online tool LessonUp. Voor mbo’s is de les Nu voor later op de website te vinden, over wat je nu al kunt doen om later prettig te leven. Daarnaast vind je op met de zoekmachine van geldlessen.nl nog vele andere gastlessen, theatervoorstellingen en lessenseries met als doel: jongeren financieel weerbaar te maken.

Ook vind je op geldlessen.nl informatie over effectieve financiële educatie, de Nibud leerdoelen, en de laatste stand van zaken rondom financiële vaardigheden in het curriculum. Je kunt je ook aanmelden voor onze onderwijsnieuwsbrief.

U bent hier:Home>Over ons>Onderwijs