Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
12 t/m 14 november 2024
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Werkgevers>pensioen3daagse-in-beeld

Pensioen3daagse 2022 activiteiten in beeld

Op deze pagina zie je een aantal activiteiten die door de deelnemers zijn georganiseerd tijdens de Pensioen3daagse 2022: 3 dagen waarin verschillende organisaties zich inzetten om Nederlanders te motiveren naar hun pensioen te kijken.

Compilatie 12e editie Pensioen3daagse

We kijken weer terug op een zeer geslaagde 12e editie van de Pensioendriedaagse. Ook dit jaar hebben werkgevers, pensioenaanbieders, pensioenfondsen, pensioenadviseurs en banken in het hele land activiteiten georganiseerd om de pensioenbewustzijn van Nederlanders te verhogen met als boodschap: Kom nu in actie voor je pensioen!

Opening van de Amsterdamse Beurs

Op 1 november luidde Renée Martius, Manager afdeling Leven & Inkomen bij het Verbond van verzekeraars, de gong als startschot van de 12e editie van de Pensioen3daagse.

Op de hoogte van pensioen in het reuzenrad

Op dinsdagmiddag konden mensen op een ludieke manier letterlijk op de hoogte raken van hun pensioen in het reuzenrad op de pier in Scheveningen. Hier mochten mensen, wanneer ze een eenvoudige eerste stap hadden gezet voor hun via de pensioentool Later goed geregeld, een gratis ritje maken in het reuzenrad. Ook stonden pensioenexperts klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Pensioenontbijt bij Figlo

Bij Figlo is een pensioenontbijt georganiseerd, waar alle medewerkers bij de koffietafel over hun pensioen konden praten. En natuurlijk antwoord op hun vragen konden krijgen.

Pensioengesprekken bij PNO Media

De medewerkers bij PNO Media werden uitgenodigd voor het PensioenSpreekuur, Met grote opkomst: veel mensen maakten deze afspraak voor een APK van hun pensioen.

Pensioenbus on tour bij Rail & OV

Met de pensioenbus werd dit onderwerp laagdrempelig naar de medewerkers gebracht. In de bus werden nieuwe deelnemers op de hoogte gebracht van alles wat er geregeld is voor het pensioen. Én wat ze zelf kunnen regelen voor later.

De Telegraaf Helpdesk

Ook in 2022 organiseerde Wijzer in geldzaken in samenwerking met De Financiële Telegraaf de Telegraaf Helpdesk waar lezers van de Telegraaf pensioenvragen konden insturen. Er kwamen ook dit jaar weer honderden vragen binnen over onder meer de vraag wanneer men met pensioen kan.

Symposium met PensioenWegwijzer

In het symposium ACTIEF, ACTIEVER, GEACTIVEERD! over pensioencommunicatie op 2 november 2022 bundeleden de Pensioenfederatie, Verbond van Verzekeraars, Netspar en Wijzer in geldzaken hun krachten. Het programma bestond uit inspirerende sprekers, workshops, veel netwerkmogelijkheid en de finale van de PensioenWegwijzer 2022.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Werkgevers>pensioen3daagse-in-beeld