P3DWijzer in geldzaken
2 t/m 4 november 2021
Hoofdnavigatie
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Professionals

Voor professionals

Doet jouw organisatie mee in 2021?

De Pensioen3daagse is hét moment om gezamenlijk het onderwerp pensioen onder de aandacht te brengen. Samen met werkgevers, pensioenaanbieders, pensioenfondsen, pensioenadviseurs en banken proberen we Nederlanders in actie te laten komen voor hun pensioen. Nu al enthousiast voor deelname aan de Pensioen3daagse in 2021? Meld je dan hier aan. Blijf op de hoogte van de Pensioen3daagse en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Rol van werkgevers

Naast pensioenaanbieders hebben werkgevers ook een belangrijke rol in het vergroten van het pensioenbewustzijn. Onderzoek toont aan dat de werknemer voor communicatie over zijn pensioenregeling zich steeds vaker tot zijn werkgever wendt. Daarom werven we ook in 2021 weer zoveel mogelijk werkgevers om iets te gaan organiseren voor hun medewerkers. Dit doen zij vaak in samenwerking met de pensioenuitvoerder of intermediair.

Deelnemende partijen Pensioen3daagse

Deelnemende partijen aan de Pensioen3daagse 2021 zijn onder andere: de AFM, het Verbond van Verzekeraars, Adfiz, de Pensioenfederatie, de NVB, Nibud, De Nederlandsche Bank, Mijnpensioenoverzicht.nl, pensioenfondsen en -verzekeraars, diverse banken, onderwijsinstellingen, pensioenadviseurs en vele werkgevers.

Aanmelden Pensioen3daagse 2021
Meld je aan voor de Pensioen3daagse!
Bekijk de compilatie Pensioen3daagse 2020
3:10
Meest gestelde vragen
Kan mijn organisatie meedoen aan de Pensioen3daagse?

Iedere organisatie mag meedoen! Hoe meer werkgevers over pensioen communiceren hoe beter! 

Lees meer