P3DWijzer in geldzaken
3 t/m 5 november 2020
Hoofdnavigatie

Voor professionals

Doet jouw organisatie mee in 2020?

De Pensioen3daagse is hét moment om gezamenlijk het onderwerp pensioen onder de aandacht te brengen. Samen met werkgevers, pensioenaanbieders, pensioenfondsen, pensioenadviseurs en banken proberen we Nederlanders in actie te laten komen voor hun pensioen. Doe op 3, 4 en 5 november ook mee aan de Pensioen3daagse 2020 en meld je hier aan. Blijf op de hoogte van de Pensioen3daagse en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Activiteiten tijdens de Pensioen3daagse

Tijdens deze editie moeten we met zijn allen creatief zijn en nagaan welke activiteiten met de juiste afstand mogelijk zijn. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk onze online toolkit pensioencommunicatie. Hierin vind je ook voorbeelden van activiteiten van werkgevers, zowel online als op de werkplek. 

Rol van werkgevers

Naast pensioenaanbieders hebben werkgevers ook een belangrijke rol in het vergroten van het pensioenbewustzijn. Onderzoek toont aan dat de werknemer voor communicatie over zijn pensioenregeling zich steeds vaker tot zijn werkgever wendt. Daarom werven we ook in 2020 weer zoveel mogelijk werkgevers om iets gaan organiseren voor hun medewerkers. Dit doen zij vaak in samenwerking met de pensioenuitvoerder of intermediair.

Deelnemende partijen Pensioen3daagse

Deelnemende partijen aan de Pensioen3daagse 2020 zijn onder andere: de AFM, het Verbond van Verzekeraars, Adfiz, de Pensioenfederatie, de NVB, Nibud, De Nederlandsche Bank, Mijnpensioenoverzicht.nl, pensioenfondsen en -verzekeraars, diverse banken, onderwijsinstellingen, pensioenadviseurs en vele werkgevers.

Meest gestelde vragen
Kan mijn organisatie meedoen aan de Pensioen3daagse?

Iedere organisatie mag meedoen! Hoe meer werkgevers over pensioen communiceren hoe beter! 

Lees meer