P3DWijzer in geldzaken
3 t/m 5 november 2020
Hoofdnavigatie

Voor professionals

Doet jouw organisatie ook weer mee in 2020?

Maak Nederland pensioenbewust en doe op 3, 4 en 5 november mee aan de Pensioen3daagse 2020! Meld je hier aan.

Ook op de hoogte blijven van de Pensioen3daagse? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Naast pensioenuitvoerders, hebben werkgevers ook een belangrijke rol in het vergroten van het pensioenbewustzijn. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat de werknemer een steeds belangrijkere rol ziet voor de werkgever in de communicatie over hun pensioenregeling. Daarom proberen we ook in 2020 weer zoveel mogelijk werkgevers te werven die iets gaan organiseren voor hun medewerkers. Dit kan natuurlijk ook in samenwerking met de pensioenuitvoerder of intermediair.

Deelnemende partijen Pensioen3daagse

Deelnemende partijen aan de Pensioen3daagse 2020 zijn onder andere: de AFM, het Verbond van Verzekeraars, Adfiz, de Pensioenfederatie, de NVB, Nibud, De Nederlandsche Bank, Mijnpensioenoverzicht.nl, pensioenfondsen en -verzekeraars, diverse banken, onderwijsinstellingen, pensioenadviseurs en vele werkgevers.

Activiteiten tijdens de Pensioen3daagse

Er worden weer veel verschillende activiteiten georganiseerd zoals pensioenvoorlichting op de werkvloer, pensioenspreekuren en adviseurs die actief voorlichting geven. Veel werkgevers vragen hun medewerkers de pensioentool in te vullen. Ook worden acties ontwikkeld om zoveel mogelijk Nederlanders hun pensioenoverzicht te bekijken via www.mijnpensioenoverzicht.nl 

De Pensioen3daagse is hét moment om gezamenlijk het onderwerp pensioen onder de aandacht te brengen!

Dit kun jij doen voor jouw pensioen
Wat is je geboortedatum?