Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Professionals

Werkgevers

Werknemers zien hun werkgever als een belangrijke bron als het gaat om communicatie over hun pensioenregeling. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Pak deze rol als werkgever en doe mee aan de Pensioen3daagse! Dit kan natuurlijk in samenwerking met de pensioenuitvoerder of intermediair.

In 2023 vind de Pensioen3daagse plaats op 7, 8 en 9 november!

De werkomgeving is dé plek om aandacht te vestigen op het pensioen. Wijzer in geldzaken roept werkgevers daarom op om tijdens de Pensioen3daagse extra aandacht aan het pensioen te besteden. Inmiddels doen ieder jaar honderden organisaties mee aan de Pensioen3daagse! Bekijk welke organisaties in 2022 mee deden.

Zijn er in jouw organisatie werknemers die geldzorgen hebben of gebeurtenissen meemaken met financiële gevolgen? Kijk dan ook eens op www.financieelfittewerknemers.nl over hoe je als werkgever een helpende hand biedt.   

Online toolkit pensioencommunicatie

Het hele jaar door is onze online toolkit pensioencommunicatie beschikbaar die kosteloos kan worden ingezet door werkgevers. Maak bijvoorbeeld gebruik van kant en klare presentaties zoals 'Dit kun jij doen voor jouw pensioen' en '(Bijna) met pensioen'. In de toolkit vind je ook voorbeelden van voorgenomen activiteiten van deelnemende organisaties. Pensioen is het hele jaar door actueel en hiervoor kun je gebruik maken van deze toolkit.    

Doet jouw organisatie mee in 2023?

De Pensioen3daagse is hét moment om gezamenlijk het onderwerp pensioen onder de aandacht te brengen. Samen met werkgevers, pensioenaanbieders, pensioenfondsen, pensioenadviseurs en banken proberen we Nederlanders in actie te laten komen voor hun pensioen. Nu al enthousiast voor deelname aan de Pensioen3daagse in 2023? Meld je dan hier aan. Blijf op de hoogte van de Pensioen3daagse en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Spelregels van de Pensioen3daagse

Wijzer in geldzaken zorgt voor de overkoepelende communicatie tijdens de Pensioen3daagse. Onderdeel hiervan zijn een landelijke massamediale campagne, overzicht van activiteiten en deelnemers, de prijsuitreiking van de PensioenWegwijzer. Alle deelnemende partijen worden op de website genoemd.

Activiteiten

Activiteiten en communicatie mogen geen enkele commerciële prikkel bevatten. Dit betekent dat de activiteit niet in het teken staat van verkoop van producten/diensten.

Daarnaast dienen de activiteiten gratis toegankelijk zijn. Op de activiteiten en communicatie rondom de Pensioen3daagse is de Wijzer in geldzaken disclaimer van toepassing.

Deelnemende partijen Pensioen3daagse

Deelnemende partijen aan de Pensioen3daagse 2022 waren onder andere: de AFM, het Verbond van Verzekeraars, Adfiz, de Pensioenfederatie, de NVB, Nibud, De Nederlandsche Bank, Mijnpensioenoverzicht.nl, pensioenfondsen en -verzekeraars, diverse banken, onderwijsinstellingen, pensioenadviseurs en vele werkgevers. 

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Professionals