Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>BlikOpener: Een scherpe blik op pensioencommunicatie
13 september 2023

BlikOpener: Een scherpe blik op pensioencommunicatie

Datum: 7 november 2023
Tijd: 9:30 - 15:00 uur
Locatie: Eye Filmmuseum, Amsterdam 

De pensioensector is meer dan ooit in beweging. Met de nieuwe pensioenwet is het extra belangrijk om duidelijk, transparant en toegankelijk te communiceren. De Pensioen3daagse is hét moment om gezamenlijk de consument te bereiken. 

Dit jaar zal de Pensioen3daagse aftrappen met het symposium op 7 november 2023 van 9:30 15:00 uur in het EYE Filmmuseum, in Amsterdam.

Het programma staat in het teken van duidelijke pensioencommunicatie. Nu horen we je al denken: ik weet echt wel hoe dat moet! Maar tijdens deze dag gaan we jou inspireren, motiveren en voorzien van nog meer praktische handvatten om jouw deelnemers het beste verder te helpen!

Finalisten PensioenWegwijzer

Ook pitchen de finalisten van de PensioenWegwijzer hun innovatieve aanpak live op het podium. Zij gaan ons laten zien hoe zij pensioenkeuzes makkelijker maken voor de consument. Een onafhankelijke jury van gerenommeerde (gedrags)wetenschappers en vakspecialisten gaan deze innovaties beoordelen. Uiteraard vragen wij ook dit jaar jullie hulp bij het bepalen van de winnaar van de publieksprijs! Het beste initiatief wordt beloond met de PensioenWegwijzer 2023.

Het programma

Wat je verder van het programma mag verwachten? Inspirerende en inzichtgevende workshops, een verrassende keynote speaker die je een geheel ander perspectief op duidelijke communicatie geeft. En natuurlijk de stem van de pensioendeelnemer! Daarnaast is er de kans om uitgebreid te netwerken.

De officiële uitnodiging wordt eind september verzonden. Heb je niets ontvangen? Laat het ons dan even weten! Mocht je collega deze save-the-date niet hebben gekregen, stuur het gerust door.

Programma Opening

9:30-10:00                 Registratie en koffie & thee met wat lekkers

10:00-11:15                Plenair programma met leuke keynote en de PensioenWegwijzer

11:15-12:30                Brunch

12:30-13:30                Break-out sessie

13:30-14:30                Plenair programma met prijsuitreiking van de PensioenWegwijzer

14:30-15:00                Netwerkborrel voor de liefhebber

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>BlikOpener: Een scherpe blik op pensioencommunicatie