Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>Symposium BlikOpener: Een scherpe blik op pensioencommunicatie
13 september 2023

Symposium BlikOpener: Een scherpe blik op pensioencommunicatie


Datum:      7 november 2023
Tijd:           09:30 - 15:00 uur
Locatie:     Eye Filmmuseum, Amsterdam 


De pensioensector is meer dan ooit in beweging. Met de nieuwe pensioenwet is het extra belangrijk om duidelijk, transparant en toegankelijk te communiceren. De Pensioen3daagse op 7, 8 en 9 november is hét moment om gezamenlijk de consument te bereiken. 

Dit jaar zal de Pensioen3daagse aftrappen met het symposium BlikOpener op 7 november 2023 van 9:30 15:00 uur in het EYE Filmmuseum in Amsterdam.

Het programma staat in het teken van duidelijke pensioencommunicatie. Nu horen we je al denken: ik weet echt wel hoe dat moet! Maar tijdens deze dag gaan we jou inspireren, motiveren en voorzien van nog meer praktische handvatten om jouw deelnemers het beste verder te helpen!

Finale PensioenWegwijzer

Ook pitchen de finalisten van de PensioenWegwijzer hun innovatieve aanpak live op het podium. Zij gaan ons laten zien hoe zij pensioenkeuzes makkelijker maken voor de consument. Een onafhankelijke jury van gerenommeerde (gedrags)wetenschappers en vakspecialisten gaan deze innovaties beoordelen. Uiteraard vragen wij ook dit jaar jullie hulp bij het bepalen van de winnaar van de publieksprijs! Het beste initiatief wordt beloond met de PensioenWegwijzer 2023.

Het programma

Wat je verder van het programma mag verwachten? Inspirerende en inzichtgevende workshops, een verrassende keynote speaker die je een geheel ander perspectief op duidelijke communicatie geeft. En natuurlijk de stem van de pensioendeelnemer! Daarnaast is er de kans om uitgebreid te netwerken. Bekijk het programma.

Het is helaas niet meer mogelijk je aan te melden voor het symposium.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>Symposium BlikOpener: Een scherpe blik op pensioencommunicatie