Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
1 t/m 3 november 2022
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>11e editie Pensioen3daagse bijna van start…
15 oktober 2021

11e editie Pensioen3daagse bijna van start…

Van 2 t/m 4 november vindt de 11e editie plaats van de Pensioen3daagse, een initiatief van platform Wijzer in geldzaken. Tijdens deze drie dagen kunnen consumenten zich op allerlei manieren informeren over hun eigen pensioen. Het thema van 2021 is: Later goed geregeld? Check het nu!

De Pensioen3daagse omvat onder meer (online) pensioenspreekuren en voorlichting op de werkvloer door middel van presentaties en pensioenlunches. Verzekeraars, banken en financieel adviseurs zijn beschikbaar voor pensioenvragen of organiseren (flits) webinars. Daarnaast worden consumenten via een landelijke campagne opgeroepen om zich te verdiepen in hun persoonlijke pensioensituatie met behulp van diverse online tools of via Mijnpensioenoverzicht.nl.

Organisaties die deelnemen aan de Pensioen3daagse zijn onder andere: de AFM, het Verbond van Verzekeraars, de Pensioenfederatie, de Nederlandse Vereniging van Banken, Mijnpensioenoverzicht.nl, Ministerie van Financiën, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, De Nederlandsche Bank, Nibud, diverse banken, pensioenfondsen en - verzekeraars, vakbonden, onderwijsinstellingen, pensioenadviseurs en veel werkgevers.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>11e editie Pensioen3daagse bijna van start…