Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
12 t/m 14 november 2024
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Werkgevers>meest-gestelde-vragen

Meest gestelde vragen deelname Pensioen3daagse

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over de (organisatie van) de Pensioen3daagse. Klik op de vraag en je ziet het antwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Mail ons via info@wijzeringeldzaken.nl en we informeren jou persoonlijk.

Wat is de Pensioen3daagse?

De Pensioen3daagse is een initiatief Wijzer in geldzaken dat ieder jaar plaatsvindt. Tijdens de Pensioen3daagse vragen onder andere pensioenuitvoerders, werkgevers en adviseurs aandacht voor pensioen. Zij worden daarbij maximaal ondersteund door de online toolkit met pensioencommunicatiemiddelen en de social media toolkit.

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om financiële fitheid in Nederland te bevorderen.  

Kan mijn organisatie meedoen aan de Pensioen3daagse?

Iedere organisatie kan meedoen aan de Pensioen3daagse. Hoe meer werknemers, consumenten en deelnemers aan pensioenregelingen te weten komen over pensioen hoe beter! Meld je direct aan.

Hoe kan ik mijn organisatie aanmelden voor de Pensioen3daagse?

Je kunt je aanmelden via deze link. Je ontvangt daarna een bevestiging inclusief een link om gratis promotiemateriaal te bestellen! 

Wat zijn de voordelen voor mijn organisatie om mee te doen?
  • Het draagt bij aan goed werknemerschap. Je helpt jouw werknemers met hun pensioen.
  • Je wordt genoemd bij deelnemende partijen op www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse 
  • Je kunt gratis promotiemateriaal bestellen om op een laagdrempelige manier het hele jaar door aandacht te besteden aan pensioen.
  • Werknemers raken meer bewust van pensioen en de eigen verantwoordelijkheid die zij hier in hebben.
  • Door deel te nemen aan de Pensioen3daagse lift je mee met de landelijke campagne van Wijzer in geldzaken.
Moet mijn activiteit plaats vinden tijdens de Pensioen3daagse?

Tijdens de Pensioen3daagse worden door heel het land activiteiten georganiseerd om werknemers, consumenten en deelnemers te informeren over hun pensioen. Lukt het niet om tijdens de Pensioen3daagse een activiteit te organiseren? Dat is geen probleem. De middelen van de online toolkit met presentaties, handige pensioentools en animaties zijn het hele jaar beschikbaar. Daarnaast kun je altijd promotiemateriaal (placemats, posters, flyers en pepermuntjes) bestellen. Voor eventuele vragen kun je mailen naar info@wijzeringeldzaken.nl.

Aan welk soort evenement moeten we denken?

In principe juicht de Pensioen3daagse alle initiatieven toe op het gebied van pensioencommunicatie. Bekijk de voorbeelden van activiteiten die je kunt organiseren. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op. Wijzer in geldzaken denkt graag met je mee: info@Wijzeringeldzaken.nl

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Werkgevers>meest-gestelde-vragen