Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2022>MyMoney

MyMoney

Wat is MyMoney?

De app toont één oogopslag of je voor jouw doelen (gewenste pensioenleeftijd en gewenste netto-inkomen na pensionering) nog iets tekortkomt of misschien nú al geld overhoudt. Dit wordt weergegeven d.m.v. het “Pensioensaldo”. Dit is het verschil tussen het bedrag dat je nodig hebt voor jouw gewenste pensioeninkomen en hetgeen je nu al hebt opgebouwd. In groen als je goed zit en is rood als je nog wat moet bijspijkeren of jouw doelen moet bijstellen. Gewenste pensioenleeftijd en -inkomen zijn door sliders aan te passen en het resultaat is direct zichtbaar.

Wat is het doel van MyMoney?

MyMoney is een praktische app waarmee je je eigen financiële situatie snel en eenvoudig in beeld hebt én houdt. Met de app heb je jouw AOW, pensioen, spaargeld, beleggingen en woningwaarde in één handig overzicht. Je kunt er zelfs de waarde van je bedrijf of een mogelijke erfenis in meenemen. Een handige tool om te bepalen of je financieel ‘on track’ bent. Duidelijk, zonder poespas en altijd actueel.

Voor wie is de MyMOney app?

De app is bruikbaar voor iedere Nederlander, dus ook voor financieel kwetsbare groepen. De eenvoud maakt de app toegankelijker voor lager opgeleiden dan complexe rekenprogramma’s.

Meer informatie en contact

Naam contactpersoon: JP Venmans
Email: jp@mymoneyapp.nl

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2022>MyMoney