Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2022>FinRust

FinRust

Wat is FinRust?

  • FinRust is een online platform waarmee adviseurs financieel inzicht kunnen bieden aan werknemers, ondernemers en particulieren. Afhankelijk van de wensen en het budget van de klant kan de rol van de adviseur kleiner of groter zijn. De adviseur is altijd op de achtergrond aanwezig voor ondersteuning en activatie.
  • FinRust biedt snel én effectief inzicht in het netto (gezins)inkomen, tekorten en het doelkapitaal bij (vroeg)pensioen maar ook bij overlijden en arbeidsongeschiktheid.
  • FinRust maakt Nederlanders bewust van hun financiële situatie en creëert een solide basis om keuzes op te maken én toekomstige veranderingen op te vangen.
  • De consument kan zelfstandig inzicht krijgen via de website van adviseurs, werkgevers of financiële instellingen met behulp van de inzichttool van FinRust.

Wat is het doel van FinRust?

FinRust biedt effectief financieel inzicht door een combinatie van digitaal en persoonlijk communicatie waardoor de informatie toegankelijk wordt voor iedere Nederlander.

Voor wie is FinRust?

FinRust is beschikbaar voor elke adviseur, accountant, pensioenuitvoerder, verzekeringsmaatschappij en bank in Nederland. Niet alleen voor grote bedrijven, maar ook voor zelfstandige adviseurs.

Meer informatie en contact

Naam contactpersoon: Tessa Berger
Email: tessa@finrust.nl

Terug naar alle inzendingen.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2022>FinRust