Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2022>AegonCappital@Work

AegonCappital@Work

Keuzes maken we zoveel mogelijk vanuit het hart. Als het om financiële keuzes gaat, is daarbij je hoofd ook belangrijk. Daarom helpen wij bij Aegon Cappital met vooruitdenken. Want wie vooruitdenkt laat zich niet verrassen. Bij Aegon Cappital weten we ook dat veel medewerkers wel een zetje kunnen gebruiken als het om hun pensioen gaan. Het bieden van alleen een online omgeving is vaak niet voldoende. Daarom maken we serieus werk van communicatie en activatie met AegonCappital@Work.

Wat is AegonCappital@Work?

AegonCappital@Work is een mooie mix van middelen aan om mensen te activeren, pensioen leuk te maken en het pensioenbewustzijn te verhogen. Dit allemaal om medewerkers te helpen om bewuste pensioenkeuzes te maken.

Wat is het doel van AegonCappital@Work?

Met deze methode maken we pensioen laagdrempelig, interessanter, maar ook leuker, zodat werknemers ook echt wat met hun pensioen gaan doen. Door middel van bijvoorbeeld een pubquiz of duidelijke app kan de drempel al snel worden verlaagd voor de deelnemers. De combinatie van online en offline activatie maakt het voor de deelnemer toegankelijker om meer actief bezig te zijn met zijn of haar pensioen. Daarnaast is een mix luchtigheid en dieper in duiken op pensioenmogelijkheden, een ideale mix om aan verschillende behoeftes invulling te geven.

Voor wie is AegonCappital@Work?

Voor de medewerkers van Aegon voor alle deelnemers aan de pensioenregeling van Aegon Cappital

Meer informatie en contact

Naam contactpersoon: Anna van Vliet & Sari Ronokarijo-Machsun
Email: anna.vanvliet@aegon.nl / sari.machsun@aegon.nl

Terug naar alle inzendingen.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2022>AegonCappital@Work