Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2021>Quickscan.rtd

Prikkl: Quickscan Zwaarwerkregeling

De Quick Scan maakt een grote vraag (namelijk eerder stoppen met werken) klein en behap- en betaalbaar. Hierdoor kunnen mensen makkelijker een eerste stap zetten, zonder dat het ze heel veel tijd, energie of geld kost.

Wat is Quickscan Zwaarwerkregeling

In ongeveer 15 minuten (dit noemen wij de Quickscan) weet je of de zwaarwerkregeling bij je past. Onze financiële coach stelt je een aantal vragen om je huidige leefstijl (het bedrag dat je elke maand nodig hebt om van te kunnen leven) en je opgebouwde pensioen in kaart te brengen. Daarna legt hij of zij uit of en hoe je gebruik kunt maken van de zwaarwerkregeling. Je ontvangt hiervan ook een verslag, zodat je het nog eens rustig kunt nalezen. Na de Quickscan weet je of de zwaarwerkregeling bij je past en hoe je er gebruik van kunt maken. Je kunt er dan voor kiezen om er zelf mee aan de slag te gaan. Maar het kan ook zijn dat je graag hulp krijgt bij het zetten van de volgende stap. Dan bieden wij de optie om een verdiepend gesprek in te plannen. Naast de bovengenoemde werkwijze is de Quickscan nu ook beschikbaar via een aantrekkelijk ogende chat-dialoog.

Wat is het doel van Quickscan Zwaarwerkregeling

Het doel van de Quickscan is instapdrempels, om over een financieel moeilijk onderwerp na te denken, weg te halen en motivatie en handelingsperspectief toevoegen.

Voor wie is Quickscan Zwaarwerkregeling

De tooling is zo gebouwd dat sectoren die ook een zwaarwerkregeling afspreken deze bijzonder makkelijk kunnen inbouwen binnen hun bestaande omgeving. Op een hoger niveau is onze strategie om meerdere quickscans voor allerhande life events te gaan ontwikkelen. Gedacht wordt aan een een scan voor jongeren: bijvoorbeeld in 15 minuten weten wat je nu kunt doen om over een paar jaar beter in staat te zijn om een huis te kopen of aan aan een scan gericht op de gevolgen van een groot bedrag ineens ontvangen.

Meer informatie en contact

Meer informatie over Quickscan Zwaarwerkregeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paulien van Gurp van Prikkl.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2021>Quickscan.rtd