Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2021>Financiele-kluis.rtd

Peramaker: Financiële Kluis

Het ontstaan van deze dienst ligt in het feit dat Peramaker al sinds 1983 financiële adviezen in de breedste zin van het woord verstrekt.Ooit begon dit - letterlijk - met het ontvangen van schoenendozen vol documenten. Deze werden op orde gebracht en daaruit volgde dan een situatieschets en eventueel een advies. Deze praktijk is in de loop van de tijd verder ontwikkeld - nog los van de bemiddeling van producten - tot een eigen softwarepakket. 

Wat is Financiële Kluis

De Financiële kluis is, binnen Financieel Adviesburo Peramaker, hét instrument waarmee alle financiële adviezen worden bewerkt, onderhouden en inzichtelijk worden gemaakt voor de eindklant. De eindklant heeft 24/7 inzicht in zijn financiële zaken, zoals alle live events als overlijden, ww, pensioen, belastingen enz. Door het inzicht kan de eindklant zijn strategie bepalen; welke maatregelen er nog kunnen of nog moeten worden genomen om een pensioeninkomen te verkrijgen die voor hem/haar wenselijk is.

Wat is het doel van Financiële Kluis

De tool heeft tot doel het inzicht in de toekomstige pensioensituatie te vergroten.

Voor wie is Financiële Kluis

De Financiële Kluis is er voor klanten van Peramaker, maar het softwarepakket kan door iedereen worden aangeschaft.

Meer informatie en contact

Meer informatie over Financiële Kluis van Peramaker. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Ramaker van Peramaker.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2021>Financiele-kluis.rtd