Pensioen3daagse Wijzer in Geldzaken 12, 13 en 14 november 2024
een initiatief van
Wijzer in geldzaken
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2020>maak-je-persoonlijke-pensioenplaatje.rtd

Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel: Maak je Persoonlijk Pensioenplaatje 

Het Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel stimuleert deelnemers al jarenlang met activerende communicatie om de regie in eigen hand te nemen. In 2017 ontwikkelde het pensioenfonds de workshop 'Maak je Persoonlijk Pensioenplaatje. 

Wat is Maak je Persoonlijk Pensioenplaatje?

Tijdens het jaarlijks deelnemersevent Cabine Pensioenplein wordt de workshop Maak je Persoonlijk Pensioenplaatje gegeven. Tijdens deze workshop loggen deelnemers in op de Pensioenplanner en gaan ze op zoek naar antwoorden op pensioenvragen. Ook krijgen ze uitleg over de keuzemogelijkheden en hun handelingsperspectief. Aan het einde van de workshop hebben de deelnemers hun eigen pensioenplaatje gemaakt.  

Wat is het doel van Maak je Persoonlijk Pensioenplaatje?

Door de workshop gaan deelnemers daadwerkelijk aan de slag met hun pensioen. Hierdoor leren ze hun pensioenregeling kennen en stellen ze vragen. Pensioenmentoren helpen deelnemers op weg. Zij geven de workshops en zijn ook zichtbaar in de besloten Facebookgroep Cabine Pensioenplein. Hiervan zijn ruim 3700 deelnemers lid. 

Voor wie is Maak je Persoonlijk Pensioenplaatje?

De workshop is voor alle deelnemers van het Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel.

Meer informatie en contact

Meer informatie over het Persoonlijk Pensioenplaatje. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gitte Jansen-Nieudorp.  

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>PensioenWegwijzer>2020>maak-je-persoonlijke-pensioenplaatje.rtd