Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
7 t/m 9 november 2023

Telegraaf helpdesk tijdens de Pensioen3daagse 

Tijdens de Pensioen3daagse organiseert Wijzer in geldzaken samen met Mediahuis Groep, de Telegraaf Pensioen3daagse helpdesk. Via de Financiële Telegraaf (zowel in print als online) worden consumenten vanaf eind oktober opgeroepen om al hun vragen in te sturen over het thema pensioen. Deze vragen worden op 7, 8 en 9 november door een groep pensioenexperts per e-mail beantwoord. Heb je veel kennis over pensioen? Meld je aan help mee om al deze vragen te beantwoorden.

Welke kennis heb je nodig?

Algemene kennis van pensioen is voldoende om mee te helpen. De vragen die worden gesteld zijn heel divers. Ze variëren van heel algemeen (bijvoorbeeld: Vanaf welke leeftijd krijg ik AOW?) tot zeer specifieke vragen over iemands persoonlijke situatie. Onderling worden de vragen verdeeld tussen de aanwezige pensioenexperts. Als je van een bepaald onderdeel geen specifieke kennis hebt is dit dus geen punt. Bekijk het overzicht van meest gestelde vragen en antwoorden van voorgaande jaren. Je werkt samen met pensioenexperts vanuit de grote pensioenfondsen, de AFM en het ministerie van SZW maar ook individuele pensioenexperts.  

Ik wil me aanmelden als pensioenexpert

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Geef aan op welke dagen je komt helpen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Medio oktober nemen we contact op en laten we je weten op welke dag je bent ingedeeld. Je ontvangt dan ook meer informatie over hoe de pensioenhelpdesk.

Heb je nog andere vragen of wil je aanvullende informatie? Stuur dan een mail naar: info@wijzeringeldzaken.nl

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Pensioenaanbieders>Telegraaf helpdesk