Wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken
Wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken
Alle thema's in één oogopslag
Meer thema's
thema

Wijzer in geldzaken zoekt een junior communicatie medewerker

Reageer voor 5 augustus 2019

Ben jij de pro-actieve en dienstverlenende junior communicatiemedewerker die ons helpt ons doel te bereiken? Ben je sterk in plannen en organiseren, beschik je over een flexibele werkhouding en heb je een hands-on-mentaliteit? Dan hebben wij een mooie startersrol voor je binnen 'Wijzer in geldzaken'.

Praktische zaken

'Wijzer in geldzaken' houdt zich bezig met vragen als: Hoe zorgen we ervoor dat mensen verstandig met hun geld omgaan? Dat zij sparen voor onverwachte uitgaven en dat zij financieel voorbereid zijn op de toekomst? En hoe ondersteunen we hier kwetsbare groepen bij? Als junior communicatiemedewerker ondersteun jij het team in alle praktische zaken.

Projecten

Platform Wijzer in geldzaken organiseert grote landelijke programma’s en projecten om mensen financieel fitter te maken. Denk aan de Week van het geld, de Pensioen3daagse en Financieel fitte werknemers. Communicatie naar consumenten en professionals is een belangrijk element in al deze programma’s en projecten. De website www.wijzeringeldzaken.nl – die jaarlijks door vier miljoen mensen wordt geraadpleegd – vervult hierin een centrale rol.

Ondersteuning

Als junior communicatiemedewerker ondersteun je het team van Wijzer in geldzaken bij het organiseren van programma’s en projecten. De nadruk ligt op ondersteunen bij evenementen en bij het uitvoeren van onze activiteiten op social media. Je hebt een veelzijdig takenpakket. Geen werkdag is hetzelfde en je weet van tevoren vaak niet hoe je werkdag er precies uitziet. Als een dag toch anders loopt dan gepland, dan blijf je energiek en houd je het overzicht. Eén ding is zeker: Jij hoeft je geen seconde te vervelen. Jij bent een doorpakker!

Lees verder

Bewaar deze informatie
download als pdf
Deel deze informatie met anderen: