P3DP3DP3DP3DP3DP3D
5 t/m 7 november 2019
Hoofdnavigatie

Aanmelden workshop 

In navolging van het succes van vorig jaar worden ook dit jaar in het kader van de Pensioen3daagse kosteloos workshops verzorgd. Mijngeldzaken.nl geeft, als winnaar van de Pensioenwegwijzer 2016, een workshop waar medewerkers inzicht krijgen in hun persoonlijke financiële situatie in de toekomst.

Goed inzicht in de eigen financiële situatie helpt medewerkers bij het maken van beslissingen in privé en werk. Bijvoorbeeld bij het kopen van een huis of het plannen van een verre vakantie, maar óók voor het maken van keuzes in de loopbaan is inzicht in de financiële consequenties van belang. Zowel op de korte als lange termijn.

Help uw werknemers vooruit met deze workshop over financiële planning 

Mijngeldzaken.nl biedt werkgevers de mogelijkheid om een 1,5 uur durende workshop  te houden (voor maximaal 40 werknemers). Hierbij krijgen de werknemers inzicht in hun persoonlijke financiële situatie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het planningsinstrument MijnGeldzaken.nl waarmee FinBase vorig jaar de PensioenWegwijzer 2016 won.

Meld uw bedrijf hier onder aan voor deze kosteloze workshop en help uw werknemers tijdens de Pensioen3daagse een stap verder in hun financiële planning!  

Bewaar deze informatie
download als pdf
Deel deze informatie met anderen:
Dit kun jij doen voor jouw pensioen
Wat is je geboortedatum?