P3DWijzer in geldzaken
3 t/m 5 november 2020
Hoofdnavigatie

Werkgevers

Werknemers zien voor werkgevers een belangrijke rol weggelegd als het gaat om communicatie over hun pensioenregeling. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Pak deze rol als werkgever en doe mee aan de Pensioen3daagse! Dit kan natuurlijk in samenwerking met de pensioenuitvoerder of intermediair.

De werkomgeving is dé plek om aandacht te vestigen op het pensioen. Wijzer in geldzaken roept werkgevers daarom op om tijdens de Pensioen3daagse extra aandacht aan het pensioen te besteden. Inmiddels doen ieder jaar honderden organisatie mee aan de Pensioen3daagse! Klik hier voor een greep uit deze organisaties. 

Online toolkit pensioencommunicatie

Ieder jaar is de online toolkit pensioencommunicatie beschikbaar die kosteloos kan worden ingezet door werkgevers, zoals flitswebinars. Ook kun je de powerpointpresentaties 'Dit kun jij doen voor jouw pensioen' en '(Bijna) met pensioen' gebruiken. In de toolkit vind je ook voorbeelden van voorgenomen activiteiten van deelnemende organisaties. Pensioen is het hele jaar door actueel en juist nu kun je gebruik maken van deze toolkit.    

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden? Doe op 3, 4 en 5 november ook mee aan de Pensioen3daagse 2020 en meld je hier aan. Blijf op de hoogte van de Pensioen3daagse en meld je aan voor de nieuwsbrief.