Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
1 t/m 3 november 2022
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Professionals>werkgevers.rtd

Werkgevers

Werknemers zien voor werkgevers een belangrijke rol weggelegd als het gaat om communicatie over hun pensioenregeling. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Pak deze rol als werkgever en doe mee aan de Pensioen3daagse! Dit kan natuurlijk in samenwerking met de pensioenuitvoerder of intermediair.

De werkomgeving is dé plek om aandacht te vestigen op het pensioen. Wijzer in geldzaken roept werkgevers daarom op om tijdens de Pensioen3daagse extra aandacht aan het pensioen te besteden. Inmiddels doen ieder jaar honderden organisaties mee aan de Pensioen3daagse! Bekijk welke organisaties aan de afgelopen Pensioen3daagse deelnamen.

Zijn er in jouw organisatie veel werknemers die geldzorgen hebben of gebeurtenissen meemaken met financiële gevolgen? Kijk dan ook eens op onze website www.financieelfittewerknemers.nl, hoe je als werkgever een helpende hand kunt geven.   

Online toolkit pensioencommunicatie

Het hele jaar door is onze online toolkit pensioencommunicatie beschikbaar die kosteloos kan worden ingezet door werkgevers. Maak bijvoorbeeld gebruik van kant en klare presentaties zoals 'Dit kun jij doen voor jouw pensioen' en '(Bijna) met pensioen'. In de toolkit vind je ook voorbeelden van voorgenomen activiteiten van deelnemende organisaties. Pensioen is het hele jaar door actueel en hiervoor kun je gebruik maken van deze toolkit.