P3DWijzer in geldzaken
3 t/m 5 november 2020
Hoofdnavigatie

Werkgevers

Werknemers zien voor werkgevers een belangrijke rol weggelegd als het gaat om communicatie over hun pensioenregeling. Dat blijkt uit verschillende onderzoeken. Pak deze rol als werkgever en doe mee aan de Pensioen3daagse! Dit kan natuurlijk in samenwerking met de pensioenuitvoerder of intermediair.

De werkomgeving is dé plek om aandacht te vestigen op het pensioen. Wijzer in geldzaken roept werkgevers daarom op om tijdens de Pensioen3daagse extra aandacht aan het pensioen te besteden. Inmiddels doen ieder jaar honderden organisatie mee aan de Pensioen3daagse! Klik hier voor een greep uit deze organisaties. 

Pensioen3daagse toolkit

Ieder jaar is de Pensioen3daagse-toolkit beschikbaar die kosteloos kan worden ingezet door werkgevers. In deze kit zitten standaardpresentaties en promotiemiddelen. Pensioen is het hele jaar door actueel dus ook nu kun je gebruik maken van deze toolkit.  

Voorbeeldactiviteit: de pensioenlunch

Met de pensioenlunch wordt het thema pensioen op de werkvloer op een ongedwongen manier onder de aandacht gebracht. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een Pensioenpunt in de kantine waar een medewerker van jouw HR-afdeling uitleg geeft over pensioen met behulp van Mijnpensioenoverzicht.nl. Ook je pensioenuitvoerder kan hierbij toelichting geven.

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast geworden over de Pensioen3daagse en wil je graag meedoen? Laat alvast jouw gegevens achter en wij houden je op de hoogte!

Wil je meer weten over deelname aan de Pensioen3daagse, wil je telefonisch contact of een persoonlijke afspraak? Neem dan contact op via het contactformulier.