Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
1 t/m 3 november 2022
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Professionals>Activiteiten in beeld

Pensioen3daagse 2021 activiteiten in beeld

Op deze pagina zie je een aantal activiteiten die door de deelnemers zijn georganiseerd tijdens de Pensioen3daagse 2021.

Opening van de Amsterdamse Beurs

Neoletta Poelgeest, Bestuurder van Stichting Pensioenregister, luidde op 2 november de gong als startschot van de 11e editie van de Pensioen3daagse. Tijdens de Pensioen3daagse zetten verschillende organisaties zich  in om Nederlanders te motiveren zich te verdiepen in hun pensioen. De gasten werden verwelkomd door Cees Colijn, HR Director van Euronext Amsterdam.

Pensioenfonds Rail & OV

In het kader van de Pensioen3daagse 2021 organiseerde het Pensioenfonds Rail & OV een pensioencafé. Deelnemers van alle leeftijden waren welkom om een pensioenadvies op maat te krijgen.

De Telegraaf Helpdesk 

Ook afgelopen jaar organiseerde Wijzer in geldzaken in samenwerking met De Financiële Telegraaf de Telegraaf Helpdesk waar lezers van de Telegraaf pensioenvragen konden insturen. Er kwamen ook dit jaar weer honderden vragen binnen over onder meer waardeoverdracht en indexatie van de pensioenen.

Pensioenenveloppen bij BNG Bank

Iedere medewerker van BNG Bank kreeg op 2 november een pensioenenvelop op de deurmat met daarin een brief en handige tips om het pensioen te checken. 'We vinden dit belangrijk omdat we zien dat mensen niet altijd stil staan bij pensioen.' - Anja Vester, BNG Bank