Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
1 t/m 3 november 2022
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Pensioen3daagse>reuzenrad

Op de hoogte van jouw pensioen in het reuzenrad op de pier in Scheveningen!

Tijdens de Pensioen3daagse 2022 gaan we op dinsdag 1 november mensen op een ludieke manier letterlijk op de hoogte brengen van hun pensioen. Je mag, wanneer je een eenvoudige eerste stap zet om je eigen pensioen te bekijken, tussen 12 en 16 uur een gratis ritje maken in het reuzenrad op de pier van Scheveningen. 

Hoe werkt het?

Je vult ter plekke op je telefoon kort de pensioentool ‘Later goed geregeld’ in. Deze tool vind je op pensioen3daagse.nl. Heb je de tool doorlopen? Dan vind je op de eindpagina een overzicht met persoonlijke tips en acties zodat jij weet wat je moet doen voor je pensioen. Wanneer je de eindpagina van de tool toont bij de kassa, mag je gratis een ritje in het reuzenrad maken. Aldaar kun je genieten van het prachtige uitzicht en kun je nog eens op je gemak naar de voorgestelde acties kijken. Dat kan zijn: check je pensioen via mijnpensioenoverzicht.nl maar ook meer op maat gemaakte tips. Misschien heb je net een nieuwe baan aangeboden gekregen? Of heb je plannen om te gaan samenwonen of trouwen? Of heb je net je droomhuis gevonden? De kans bestaat dat er dan ook iets in jouw pensioen verandert.
En..ook je kinderen mogen natuurlijk met je mee het reuzenrad in.

Je kunt ook van de gelegenheid gebruik maken om jouw mooie foto vanuit het reuzenrad op ongekende hoogte met ons te delen door gebruik te maken van de Pensioen3daagse hashtags: #ikbenopdehoogte en #pensioen3daagse. Heb je dit gedaan? Dan krijg jij van ons een heerlijke Tony's Chocolonely reep. En heb je na het ritje nog gerichte pensioenvragen? Dan hebben wij pensioenexperts ter plekke om jouw vragen direct te beantwoorden. Kom jij ook langs?


Kom jij ook naar Scheveningen?

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>Pensioen3daagse>reuzenrad