P3DP3DP3DP3DP3DP3D
6 t/m 8 november 2018
Hoofdnavigatie

Meest gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over de (organisatie) van de Pensioen3daagse terug.  Klik op de vraag van je keuze en je krijgt het antwoord te zien.

Staat jouw vraag er niet tussen?  Mail ons via info@wijzeringeldzaken.nl en we informeren jou persoonlijk.

 • Wat is de Pensioen3daagse?

  De Pensioen3daagse is een initiatief vanuit het Platform Wijzer in geldzaken om verantwoord financieel gedrag te bevorderen in Nederland en het bevorderen van financiële veerkracht op de oude dag.

  Tijdens de achtste editie van de Pensioen3daagse op 6, 7 en 8 november 2018 communiceren wederom diverse organisaties over pensioen.  De organisaties worden daarbij maximaal ondersteund door de online toolkit met Pensioencommunicatiemiddelen.

 • Kan mijn organisatie meedoen aan de Pensioen3daagse?

  Iedere organisatie mag meedoen aan de Pensioen3daagse.  Hoe meer werkgevers over pensioen communiceren met de medewerkers hoe beter!

 • Kan ik mijn organisatie alvast aanmelden voor de Pensioen3daagse?

  Ja dat kan! Meld je hier aan en je ontvangt een bevestiging inclusief een link om gratis promotiemateriaal te bestellen! 

 • Wat zijn de voordelen voor mijn organisatie om mee te doen aan de Pensioen3daagse?

  -  Het draagt bij aan goed werknemerschap, je helpt jouw werknemers met hun pensioen.
  -  Je wordt genoemd bij deelnemende partijen op www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse
  -  Je kunt gratis promotiemateriaal bestellen om op een laagdrempelige manier het hele jaar door aandacht te besteden pensioen.
  -  Werknemers raken meer bewust van pensioen en de eigen verantwoordelijkheid die zij hier in hebben.
  -   Door deel te nemen aan de Pensioen3daagse lift je mee van de landelijke campagne van Wijzer in geldzaken.

 • Moet mijn activiteit plaats vinden tijdens de Pensioen3daagse?

  Tijdens de Pensioen3daagse op 6, 7 en 8 november 2018 worden door heel het land activiteiten georganiseerd om medewerkers, consumenten en deelnemers te informeren over hun pensioen.

  Als het echter niet lukt om tijdens de Pensioen3daagse een activiteit te organiseren is dit geen probleem. De middelen van de online toolkit met presentaties; handige pensioen tools; animaties; draaiboeken en het bestellen van promotiemiddelen (placemats, posters, flyers en pepermuntjes) zijn gedurende het gehele jaar beschikbaar. Voor eventuele vragen kun je mailen naar info@wijzeringeldzaken.nl.

 • Aan welk soort evenement moeten we denken?

  In principe juicht de Pensioen3daagse alle initiatieven toe op het gebied van Pensioencommunicatie. Dit kan een fysiek evenement zijn voor werknemers, zoals bijvoorbeeld een pensioenlunch, een open Pensioenevenement voor consumenten, het online laten invullen van de tool ‘Dit kun je doen voor jouw pensioen’ of een webinar. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op, Wijzer in geldzaken denkt graag met je mee: info@Wijzeringeldzaken.nl

Dit kun jij doen voor jouw pensioen
Wat is je geboortedatum?