P3DWijzer in geldzaken
3 t/m 5 november 2020
Hoofdnavigatie

Meest gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over de (organisatie) van de Pensioen3daagse terug. Klik op de vraag van je keuze en je krijgt het antwoord te zien.

Staat jouw vraag er niet bij?  Mail ons via info@wijzeringeldzaken.nl en we informeren jou persoonlijk.

 • Wat is de Pensioen3daagse?

  De Pensioen3daagse is een initiatief vanuit het Platform Wijzer in geldzaken om verantwoord financieel gedrag te bevorderen in Nederland en het bevorderen van financiële veerkracht op de oude dag.

  Tijdens de Pensioen3daagse, die ieder jaar plaatsvindt, communiceren onder andere pensioenuitvoerders, werkgevers en adviseurs over pensioen. Zij worden daarbij maximaal ondersteund door de online toolkit met pensioencommunicatiemiddelen.

 • Kan mijn organisatie meedoen aan de Pensioen3daagse?

  Iedere organisatie kan meedoen aan de Pensioen3daagse. Hoe meer werknemers, consumenten en deelnemers aan pensioenregelingen te weten komen over pensioen hoe beter!

 • Kan ik mijn organisatie alvast aanmelden voor de Pensioen3daagse 2020?

  Je kunt je aanmelden via deze link. Je ontvangt daarna een bevestiging inclusief een link om gratis promotiemateriaal te bestellen! 

 • Wat zijn de voordelen voor mijn organisatie om mee te doen aan de Pensioen3daagse?

  -  Het draagt bij aan goed werknemerschap. Je helpt jouw werknemers met hun pensioen.
  -  Je wordt genoemd bij deelnemende partijen op www.wijzeringeldzaken.nl/pensioen3daagse
  -  Je kunt gratis promotiemateriaal bestellen om op een laagdrempelige manier het hele jaar door aandacht te besteden aan pensioen.
  -  Werknemers raken meer bewust van pensioen en de eigen verantwoordelijkheid die zij hier in hebben.
  -   Door deel te nemen aan de Pensioen3daagse lift je mee met de landelijke campagne van Wijzer in geldzaken.

 • Moet mijn activiteit plaats vinden tijdens de Pensioen3daagse?

  Tijdens de Pensioen3daagse worden door heel het land activiteiten georganiseerd om werknemers, consumenten en deelnemers te informeren over hun pensioen.

  Lukt het niet om tijdens de Pensioen3daagse een activiteit te organiseren? Dat is geen probleem. De middelen van de online toolkit met presentaties, handige pensioentools en animaties zijn het hele jaar beschikbaar. Daarnaast kun je altijd promotiemateriaal (placemats, posters, flyers en pepermuntjes) bestellen. Voor eventuele vragen kun je mailen naar info@wijzeringeldzaken.nl.

 • Aan welk soort evenement moeten we denken?

  In principe juicht de Pensioen3daagse alle initiatieven toe op het gebied van pensioencommunicatie. Dit kan een fysiek evenement zijn voor werknemers, zoals bijvoorbeeld een pensioenlunch, een open pensioenevenement voor consumenten, het online laten invullen van de tool ‘Dit kun je doen voor jouw pensioen’ of een webinar. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op. Wijzer in geldzaken denkt graag met je mee: info@Wijzeringeldzaken.nl