P3DP3DP3DP3DP3DP3D
123
november 2016
Hoofdnavigatie

Meest gestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen terug.  Klik op de vraag van uw keuze en u krijgt het antwoord te zien.

Staat uw vraag er niet tussen?  Mail ons via info@wijzeringeldzaken.nl en we informeren u persoonlijk.

 • Kan ik mijn organisatie alvast aanmelden voor de Pensioen3daagse?

  Ja dat kan! Meld je hier aan en je ontvangt een bevestiging inclusief een link om gratis promotiemateriaal te bestellen! 

 • Kan mijn organisatie meedoen aan de Pensioen3daagse?

  Iedere organisatie mag meedoen aan de Pensioen3daagse.  Hoe meer werkgevers over pensioen communiceren met de medewerkers hoe beter!

 • Wat is de Pensioen3daagse?

  De Pensioen3daagse is een initiatief vanuit het Platform Wijzer in geldzaken om verantwoord financieel gedrag te bevorderen in Nederland en het bevorderen van financiële veerkracht op de oude dag.

  Tijdens de zevende editie van de Pensioen3daagse op 31 oktober, 1 en 2 november 2017 communiceren wederom diverse organisaties over pensioen.  De organisaties worden daarbij maximaal ondersteund door de online toolkit met Pensioencommunicatiemiddelen.

 • Moet mijn activiteit plaats vinden tijdens de Pensioen3daagse?

  Tijdens de Pensioen3daagse op 31 oktober, 1 en 2 november 2017 worden door heel het land activiteiten georganiseerd om medewerkers, consumenten en deelnemers te informeren over hun pensioen.

  Als het echter niet lukt om tijdens de Pensioen3daagse een activiteit te organiseren is dit geen probleem. De middelen van de online toolkit met presentaties; handige pensioen tools; animaties; draaiboeken en het bestellen van promotiemiddelen (placemats, posters, flyers en pepermuntjes) zijn gedurende het gehele jaar beschikbaar. Voor eventuele vragen kun je mailen naar info@wijzeringeldzaken.nl.

 • Aan welk soort evenement moeten we denken?

  In principe juicht de Pensioen3daagse alle initiatieven toe op het gebied van Pensioencommunicatie. Dit kan een fysiek evenement zijn voor werknemers, zoals bijvoorbeeld een pensioenlunch, een open Pensioenevenement voor consumenten, het online laten invullen van de tool ‘Dit kun je doen voor jouw pensioen’ of een webinar. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op, Wijzer in geldzaken denkt graag met je mee: info@Wijzeringeldzaken.nl

Dit kun jij doen voor jouw pensioen
Wat is je geboortedatum?