P3DP3DP3DP3DP3DP3D
5 t/m 7 november 2019
Hoofdnavigatie

Zwitserleven pensioen: speciale avonden voor pensioendeelnemers

Pensioen leeft steeds meer onder werknemers. In het bijzonder bij de groep die de pensioendatum ziet naderen. Daarom organiseert Zwitserleven ieder jaar een PensioenAvond voor werknemers van 62 jaar en ouder die een pensioenregeling bij Zwitserleven hebben. Tijdens deze avond kunnen de deelnemers vragen stellen over hun persoonlijke pensioensituatie. Op 6 november vindt de bijeenkomst plaats in theater De Kom in Nieuwegein. Op 8 november zijn deelnemers welkom bij ZwitserLeven in Amstelveen. 

Bekijk hier een impressie

PensioenAvond 6 november 2018

Turnster Sanne Wevers neemt u mee in haar reis naar de Olympische Spelen van Tokyo in 2020. Toekomstplanning blijft moeilijk voor de menselijke geest. Zeker als het over pensioen gaat heeft het niet de hoogste prioriteit in het leven en schuiven we het liever door naar later. Juist voor topsport is toekomstplanning een zeer belangrijk element. Topsporters hebben een doel gesteld en rekenen vanuit hier terug hoe zij hun doel gaan bereiken. Het hele trainingsprogramma wordt afgestemd op het einddoel; Voor team Wevers is dit Olympisch goud in Tokyo.

PensioenAvond 8 november 2018

Op het kantoor bij Zwitserleven in Amstelveen vertelt Chris Zegers (vanuit zijn achtergrond als econoom) een lezing over het creëren van kansen en denken in mogelijkheden, gebaseerd op zijn ambitie om niet zozeer een succesvolle carrière te hebben als wel een rijk leven aan ervaringen en herinneren.

Meer weten?  Lees het op de website van Zwitserleven

Dit kun jij doen voor jouw pensioen
Wat is je geboortedatum?