P3DP3DP3DP3DP3DP3D
6 t/m 8 november 2018
Hoofdnavigatie
01 november 2017

'Pensioen voor dummies'

Voorkom verrassingen en zorg zelf voor jouw pensioentoekomst, dat is het motto van het boek 'Pensioen voor dummies' en een initiatief van Zwitserleven en Aegon, om pensioen eenvoudiger te maken.    

Belangrijke arbeidsvoorwaarde

Pensioen is de belangrijkste arbeidsvoorwaarde en toch kennen veel mensen hun eigen pensioensituatie niet. Dankzij Pensioen voor dummies hoef je geen academisch geschoolde pensioenjurist te zijn om de ins en outs van ons pensioenstelsel te begrijpen en je eigen plan op te stellen.

Tips voor jouw pensioen

Ga je bijna met pensioen? Lees of het verstandig is om nog even flink bij te sparen. Ben je ZZP'er? Gebruik je vrijheid en bepaal je eigen pensioenvangnet. Met alle mogelijkheden en risico's op een rijtje, kun je zelf werken aan een sterke financiële toekomst.

Schrijvers

Erik Beckers (Zwitserleven) en Robert Collignon (Aegon) hebben beiden ruime ervaring op pensioengebied. Pensioen voor Dummies is dan ook geschreven op basis van hun vele klantcontacten en - ervaringen.

Maak kans op het boek!

Wil jij het boek 'Pensioen voor dummies' winnen?  Mail ons dan voor 8 november, via info@wijzeringeldzaken.nl, waarom jij het boek graag wint. 10 november 2017 informeren wij 2 gelukkige winnaars (per mail) zodat we het boek kunnen toezenden.  >> De winnaars zijn ondertussen via mail geïnformeerd en kunnen volgende week het boek tegemoet zien.  

Zoek in het nieuws
Zoek op onderwerp
Zoek op periode
Dit kun jij doen voor jouw pensioen
Wat is je geboortedatum?