Wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken
Wegwijzer naar betrouwbare informatie over jouw geldzaken
Alle thema's in één oogopslag
Meer thema's
thema
11 december 2014

Gratis lesmateriaal leren omgaan met geld populair bij docenten

Wijzer in geldzaken heeft samen met uitgeverij Zwijsen gratis lespakketten ontwikkeld voor de basisschool van groep 1 t/m 8. Hiermee kunnen docenten in de klas aandacht besteden aan leren omgaan met geld. De lespakketten zijn dit jaar gedrukt en gebundeld in handige A4 blocs, waar de werkbladen voor de leerlingen gemakkelijk uit te halen zijn. Inmiddels zijn er sinds vorige maand door scholen al bijna 20.000 (!) blocnotes besteld.

Speciaal voor scholen die gebruikmaken van de methode De wereld in getallen of Pluspunt heeft W­ijzer in geldzaken samen met uitgever­ Malmberg lessen over omgaan met geld toegevoegd aan de digibordsoftware. De gebruikers ontvangen deze lessen automatisch.

Gratis gastles tijdens de Week van het geld
De voorbereidingen voor de Week van het geld (9 t/m 13 maart 2015) zijn ook in volle gang. In het streven om in zoveel mogelijk klassen en scholen een gastles te geven tijdens de Week van het geld kunnen scholen zich dit jaar ook aanmelden voor een gastles op weekvanhetgeld.nl. Inmiddels hebben al enkele honderden scholen zich aangemeld.

Zoek in het nieuws
Zoek op onderwerp
Zoek op periode