U bent hier:Home>huishoudboekjes>Oude-versies>MijnGeldzaken Huishoudboekje plus (voorheen AFAS Personal Plus)

MijnGeldzaken Huishoudboekje Plus

Werkt ook op tablets

Werking

MijnGelzaken Huishoudboekje Plus is een uitbreiding op de basisversie van MijnGelzaken Huishoudboekje (voorheen AFAS Personal) voor €2,99 per maand. Met deze versie kun je spaardoelen opnemen, begroten, rapportages uitdraaien, gegevens exporteren en een onbeperkt aantal betaalrekeningen invoeren.

Net als bij de basisversie kun je af- en bijschrijvingen handmatig invoeren door transactiebestanden te importeren of automatisch door middel van de ‘Bijwerk Assistent’ (als je een rekening hebt bij grootbanken als de Rabobank, ING, ABN Amro en SNS) .

Daarnaast kun je gegevens van bijvoorbeeld je OV-chipkaart, PayPal en je creditcard invoeren. Met de gratis App voor Android en Apple kun je kassabonnen inscannen en deze koppelen aan de betalingen. Verder kun je contracten en abonnementen beheren en maandbudgetten opstellen. Transacties worden automatisch ingedeeld in categorieën, die je zelf kunt aanpassen, en het is mogelijk om transacties te splitsen over meerdere categorieën.

Privacy

Mijngeldzaken Huishoudboekje is aangesloten bij het College Bescherming Persoonsgegevens. De gegevens in het huishoudboekje worden versleuteld opgeslagen, zijn beveiligd met een wachtwoord en kunnen niet worden ingezien door anderen.

U bent hier:Home>huishoudboekjes>Oude-versies>MijnGeldzaken Huishoudboekje plus (voorheen AFAS Personal Plus)