logo: Wijzer in Geldzaken

Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf

NIBE-SVV is al vijftig jaar hét kennisinstituut van en voor de financiële dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor vakopleidingen en trainingen (waaronder Wft en Wft-PE) voor alle segmenten binnen de financiële dienstverlening en van de basis tot het hoogte niveau. Maar ook voor vakuitgaven en workshops en congressen over actuele thema's in de branche bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is ons exameninstituut, NIBE-SVV Examens officieel erkend door het ministerie voor Financiën. Wij mogen alle grote partijen in de financiële dienstverlening tot onze zakelijke klantenkring rekenen. Ook werken wij samen met andere organisaties zoals de UvA, Saxion next, NCI, DSI en GARP.

NIBE-SVV gelooft dat financieel dienstverleners die handelen vanuit hun besef van waarde voor de klant het verschil zullen maken. NIBE-SVV wil daarom financieel dienstverleners die zichzelf, hun vak en hun klant serieus nemen, helpen om met hun producten en diensten zoveel mogelijk betekenis te hebben voor hun klanten: wij willen bijdragen aan de kennis, vaardigheden en het netwerk die financieel dienstverleners nodig hebben om die meerwaarde voor hun klant te kunnen realiseren. Ook wil NIBE-SVV dé plek zijn voor financieel dienstverleners die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie en kennis en fungeren als platform voor kennisuitwisseling en discussie en als bron voor contacten en specialistisch advies.

NIBE-SVV richt zich primair op medewerkers van financieel dienstverleners. In onze opleidingen besteden wij veel aandacht aan de zorgplicht van de sector ten opzicht van hun klanten. Optimaal financieel advies is zeer gebaat bij deskundige medewerkers, maar evenzeer bij klanten die bekend zijn met financieel economische basisprincipes en begrippen. Daarom vinden wij het belangrijk deel te nemen aan het platform Wijzer in geldzaken.

 

Website

Nederlands Instituut voor het Bank-, Verzekerings- en Effectenbedrijf (NIBE-SVV)