Pensioen3daagse
Een initiatief van
Wijzer in geldzaken
12 t/m 14 november 2024
U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>nieuws-archief>Pensioenuitvoerders intensief betrokken bij de Pensioen3daagse

Pensioenuitvoerders intensief betrokken bij de Pensioen3daagse

Als partners van Wijzer in geldzaken zijn pensioenuitvoerders intensief betrokken bij de Pensioen3daagse. Een overzicht van de activiteiten van de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars en enkele individuele partners van het platform.

Pensioen3daagse helpdesk bij de Telegraaf

Tijdens de Pensioen3daagse kunnen Nederlanders met pensioenvragen terecht bij de helpdesk op de redactie van de Telegraaf. Pensioenexperts van de Pensioenfederatie, het Verbond van Verzekeraars, de SVB en de Autoriteit Financiële Markten bemannen drie dagen de helpdesk. Ook enkele individuele verzekeraars,pensioenfondsen en adviseurs leveren mankracht om te helpen de verwachte 750 vragen te beantwoorden.

Pensioenwegwijzer 2015

Samen met vertegenwoordigers uit de wetenschap zijn het Verbond van Verzekeraars en de Pensioenfederatie onderdeel van de jury van de Pensioenwegwijzer. Dit is een prijs voor een organisatie uit de pensioensector die methodes inzet om het maken van keuzes op het gebied van pensioen te vergemakkelijken en te verbeteren.

Login en Win!

Wijzer in geldzaken en MijnPensioenOverzicht.nl, een samenwerking van SVB, Verbond van Verzekeraars en Pensioenfederatie, organiseren de actie Login en win! Bezoekers van Mijnpensioenoverzicht.nl die inloggen met hun DigiD op deze website kunnen kans maken op een pensioenprijs (geldbedrag) van €3.000,- netto. Dit is een beloning om mensen over de streep te trekken om hun DigiD op te zoeken en in te loggen.

Pensioenfondsen en verzekeraars heel actief

Naast deze activiteiten is er nog een groot aantal individuele partijen uit de hoek van de verzekeraars en pensioenwereld dat activiteiten organiseert. Zo opent ambtenarenpensioenfonds ABP een pop-up store en zet een aantal partijen de pensioentool ‘Wat moet ik doen voor mijn pensioen?’ op zijn website. Bekijk hier het overzicht met alle publieke activiteiten.

U bent hier:Home>Pensioen3daagse>nieuws>nieuws-archief>Pensioenuitvoerders intensief betrokken bij de Pensioen3daagse