28 29 30 oktober 2014

Inschrijvingen Pensioen3daagse 2012 stromen binnen

10-juli-2012

Nog even en de Pensioen3daagse 2012 staat weer voor de deur. 27, 28 en 29 september zullen in het teken staan van het pensioen. Veel organisaties hebben zich al aangemeld met verschillende initiatieven om het thema pensioen onder de aandacht te brengen. Een greep uit de initiatieven: Raet bv, De Regt adviesgroep, Stichting Pensioenfonds G4S, Flinter Shared Services BV en Pensioenfonds NIBC hebben aangeven pensioenlunches te organiseren voor werknemers.

Holland Casino gaat haar werknemers voorlichting geven over hun pensioen. Pensioenfonds TNO organiseert iets soortgelijks met behulp van een open dag waarbij ook een pensioenconsulent aanwezig is. De glazenwassers van BPF Schoonmaak krijgen op locatie pensioenvoorlichting en Pensioendesk Nederland komt bij geïnteresseerde werkgevers kosteloos een presentatie/bijeenkomst verzorgen waarbij de bestaande pensioenregeling van de werkgever in 15 tot 30 minuten op de werkvloer wordt uitgelegd aan het personeel. GGZ Rivierduinen zal voor haar werknemers op verschillende plaatsen pensioenvoorlichting geven.

Ook voor consumenten wordt veel georganiseerd. Bovenop de Dom kunnen 20 deelnemers dankzij SPF Beheer terecht om op de hoogte te worden gebracht van hun pensioen. Zwitserleven organiseert een aantal avonden verspreid door het land waar mensen terecht kunnen voor meer pensioeninformatie en bij de Offermans Joosten Groep, De Jong Assurantiën CV kunnen consumenten vrijblijvend binnenlopen met pensioenvragen.

In Scheveningen kunnen bewoners terecht bij het pensioenspreekuur van Bewonersvereniging Noordelijk Scheveningen en bij voetbalclub VV Real Sranang te Amsterdam organiseert een voorlichtingsbijeenkomst voor alle geïnteresseerden.

Kortom, veel verschillende organisaties met uiteenlopende initiatieven. U kunt ook meedoen! Meld uw organisatie en/of activiteit gelijk aan en breng uw omgeving op de hoogte van hun pensioen.

> ga naar aanmeldpagina