Maak een keuze

Ik ben
een man

Ik ben
een vrouw

Waar geef jij het meeste geld aan uit?

Weet je ook niet
altijd waar je
jouw geld aan
uitgeeft?

Ontdek
spelenderwijs
hoe je jouw
'leuke' uitgaven
in de hand
houdt!

Je geeft 80% uit
aan vakantie en
20% aan gadgets.

Deel op Facebook
Trek aan de labels

De online huishoudboekjes

Consumentenbondtest

Naar de test

Wijzer in Geldzaken is de wegwijzer naar betrouwbare informatie over je financiën.

Naast de dagelijkse huishoudfinanciën worden de belangrijkste financiële beslissingen genomen op de 'kruispunten' van je leven zoals studeren, een eerste baan, samenwonen, een huis kopen, een kind krijgen, ontslag, echtscheiding en pensionering. Dit zijn de momenten om stil te staan bij je financiële zaken, zoals verzekeringen, (veranderingen in) je inkomen, je woning of pensioen. Wat moet je regelen, waaraan moet je denken en hoe weet je waar je terecht kunt voor betrouwbaar advies?

Wijzeringeldzaken.nl wijst je de weg naar betrouwbare informatie over je financiële zaken. Wijzeringeldzaken.nl is geen bank of commerciële organisatie, maar een wegwijzer naar betrouwbare informatie. Is één van de levensfasen voor jou van toepassing of heb je vragen over geldzaken zoals beleggen, lenen, sparen of schulden. Dan kun je met de informatie, tips en hulpmiddelen die je op deze website vindt, je financiën beter op orde krijgen.

Heb jij je
geldzaken op orde?

Om met een gerust gevoel geld uit te kunnen geven, moet je eerst zorgen dat je grip hebt op je geld. Daarvoor is het belangrijk om je geldzaken op orde te hebben.