logo: Wijzer in Geldzaken

Wijzer in geldzaken Geldloket organiseert themaweken rond `Uit elkaar gaan`

23 aug 2012

Het Wijzer in geldzaken Geldloket organiseert van 20 tot en met 31 augustus gratis spreekuren op het gebied van uit elkaar gaan/scheiden. In het Geldloket van Den Bosch en Amersfoort kan iedereen terecht met vragen over financieel rondkomen, kinder- en partneralimentatie, maar ook over pensioen en woning na een scheiding. Deskundigen van het Nibud, echtscheidingsadviseurs van RFEA en sociale raadslieden van Stadsring51 beantwoorden gratis al jouw vragen.

Programma Amersfoort
Op maandag 20 en 27 augustus zijn sociale raadslieden van Stadsring51 en medewerkers van het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud) van 13.00 tot 17.00 aanwezig om vragen te beantwoorden over geldzaken rondom een scheiding.

Op donderdag 23 augustus is van 19.00 tot 21.00 uur een echtscheidingsdeskundige van de RFEA aanwezig om voorlichting te geven over kinder- en partneralimentatie en geldzaken rondom een scheiding. Op dinsdag 28 augustus zullen van 19.00 tot 21.00 de onderwerpen pensioen en woning na een scheiding besproken worden.

Het Wijzer in geldzaken Geldloket bevindt zich op de Nieuweweg 5 in Amersfoort.

Ga naar de routebeschrijving

Programma Den Bosch
Het Wijzer in geldzaken Geldloket dat in het Juridisch Loket in Den Bosch gevestigd is, organiseert ook gratis inloopspreekuren.

Op dinsdag 21 en donderdag 23 augustus zijn medewerkers van het Nibud van 9.00 tot 13.00 uur aanwezig om vragen te beantwoorden over financieel rondkomen na een scheiding.

Op dinsdag 28 en woensdag 29 augustus zal van 9.00 tot 17.00 een echtscheidingsdeskundige van RFEA aanwezig zijn om voorlichting te geven over alimentatie, financieel rondkomen, pensioen en woning na een scheiding.

Het Wijzer in geldzaken Geldloket bevindt zich op de Stationsweg 9 in Den Bosch.

Ga naar de routebeschrijving